februari 2024

V.5 29-dagars Meditationsutmaning

29-dagars Meditationsutmaning

I denna meditationsskola får du möjlighet att prova olika meditationstekniker för att finna vilken teknik som fungerar bäst för dig och för att lära dig meditera.
 
Jag är övertygad om att en stund om dagen där vi kopplar bort allt annat och landar i kroppen gör otroligt stor skillnad för hälsan. Genom att göra det till en vana att meditera under goda förutsättningar gör chanserna större att du även fortsätter när det är utmanande i livet, vilket då gör att du tar dig igen dessa utmaningar på ett bättre sätt.

Varje vecka lägger vi ut en ny meditation som du sedan praktiserar under en vecka. Dessa tekniker och tillfällen är olika långa. Det kan räcka med att du ger dig själv 3 minuter om dagen och den tiden har du. 
Du får praktisk erfarenhet av meditation och en förståelse för meditationens positiva effekter. Du kommer att lära dig olika meditationer, som du sedan kan fortsätta att utöva på egen hand efter utmaningens slut. 

Meditation är en vetenskaplig metod som bland annat hjälper oss att hitta fokus, minska stress och komma ner i varv. Meditation hjälper oss att bli mer närvarande i nuet och leder till en genuin känsla av inre ro och välmående. 

Start: 1 februari 2024
Tid: Varje söndag läggs en ny meditation upp i onlinegruppen
Plats: Online i vår onlinegrupp som du får länk till när du bokat dig
Pris: 650 kronor

V.5 Startar Vinterns Onlinekurser  

Vinterns kursstarter - Onlineträning

Vinterns kurser startar V.5 och varar i 9-veckor. Dessa kurser är online och därefter startar Vårens kurser V.14 och är då utomhus.
 

  • YinYoga och Meditation 
    Varje Tisdag laddas en ny 60 min klass upp online som sedan ligger kvar alla nio veckor, som du alltså kan köra hur många gånger du vill. Kursen är 1 gång/vecka under 9-veckor. Kursen passar alla såväl nybörjare som avancerade utövare. 
  • Pilates 
  • Varje onsdag laddas en ny 60 min klass upp online som sedan ligger kvar alla nio veckor, som du alltså kan köra hur många gånger du vill. Kursen är 1 gång/vecka under 9-veckor. Kursen passar alla såväl nybörjare som avancerade utövare.  
Samtliga kurser är en gång i veckan och pågår under 9-veckor. Samtliga klasser kommer att ligga kvar under hela kursens gång. 
Kurserna är 60 min långa och kostar 990 kr och är online.

Hur bokar jag
Samtliga kurser är 1 gång/vecka under 9-veckor. Priset är endast 990 kronor. 
Du bokar dig genom att maila på info@prebalans.se och bifogar då kopia på din betalning som sker till preBALANS bankgiro 5596-3805
Därefter får du inloggning till din bokade online kurs.

Bokningen är bindande tre veckor innan kursstart och du betalar i anslutning till din bokning och din plats är säkrad först när du betalt.