New York juni 2025

Yoga- löpar & matsafari på Manhattan juni 2025 - Mer info kommer inom kort...

Följ med oss på en Yoga- löpar- & matsafari på Manhattan New York i juni 2022.  Det är en yoga resa för löpare  & yoga fantaster och vi siktar in oss på att springa tjej milen i New York. Dagarna fylls med yoga en eller två gånger/dag på olika yoga studios och olika yoga former. Vi går till fots runt på Manhattan där vi äter på ekologiska, resturanger. Du deltar på så många yoga sessioner du vill och orkar och fu får också möjlighet till egen fri tid för egen tid i New York.


preBALANS kommer under början av 2025 att arrangera löpning och yoga för löpare i studion. Springtime loppet ligger som grund för detta lopp.

Du kommer inför resan att få ett fullt program gällande vilka studios vi kommer besöka, vilka lärare, resturanger, tider osv. Varje klass kostar någon stans mellan ca 20 dollar som betalas på plats!

Här ser du några inspirationsbilder från vår planeringsresa.


Här kommer dock några små smakprov på några av våra favorit yogastudios vi kommer beöka:
Laughting Lotus
Sonic Yoga
Dharma Yoga
Open Aer yoga i Central park
Anti gravity yoga
Jivamukti Yoga School

Mer info kommer inom kort...


Ungefär så här ser dagarna ut:

 

Varje dag har vi planerat in två yoga klasser och en gemensam lunch eller middag.
All yoga är helt valfri! Många gånger blir det en New York frukost - To Go - följt av att vi till fots genom Manhattans gator tar oss till ett yoga ställe där dagens första yoga blir, följt av gemensam lunch eller middag på kvällen. Fri tid under dagen och sedan möts vi på kvällen för yoga och eventuellt gemensam middag eller lunch.
 

Yogalärare/guide: Petra Tillgren
Yoga: Du får prova på nya yoga former och stilar varje dag och de flesta är fyska dynamiska yoga former.
För vem? Denna retreat riktar sig till alla oavsett tidigare yoga- eller löparkunskaper eller inte. Du kommer att utmanas på den nivån där du befinner dig.
I priset ingår: Boende 5 nätter med del i dubbelrum, guidning över Manhattan som tar dig till utstuderade yoga studios och resturanger.
I kurspriset ingår ej: Flygresa, transfer, mat, anmälningsavgift till löpningen och yoga undervisning. Detta ansvarar var och en för själva, men rådgör gärna med oss innan ni bokar era flyg, biljetter, löpning osv.
Antal deltagare:  Max 10 personer.
Flyg: Ingår ej!

 

Mer utförlig information om vilka studios, vilka yoga former, lärare, resturanger osv. vi kommer besöka kommer närmare resan.