Juli 2019

V.25-33 Sommarkort - Träna HUR mycket du vill

uppochner

Sommarkort - Träna HUR mycket du vill på VAD du vill

Under sommaren har vi inte några kurser utan erbjuder då vårt populära och mycket förmånliga Sommarkort, då du får träna HUR mycket du vill på vad du vill.

Schemat varierar varje vecka under sommaren.

Vid fint väder håller vi våra klasser utomhus.
Varje lördag morgoon startar vi upp med yoga på stranden i sedvanlig ordning med frukost efter

Erbjudande
- 100kr för första prova på klassen för helt nya elever som aldrig tidigare varit på preBALANS.
- Kom 2 betala för 1 (gäller när du tar med dig en som är helt ny på pb)
 
Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.29 Yoga & Självledarskap - Pia Ragnardotter

The SoulLeader™ – Yoga och Självledarskap med Pia Ragnardotter
 
Denna Workshop blir en kombination av flow/yinYoga och reflektion/diskussion kring självledarskap och personlig utveckling.
 
Pia Ragnardotter
Pia är certifierad yogalärare sedan 16 år inom hatha-, vinyasa- och yinyoga. Har praktiserat med många olika lärare i Sverige och världen, delar och sprider sin kunskap och erfarenhet med hjärta och hjärna, med allvar och glädje. Jobbar sedan fem år tillbaka med kommunikation, ledarskaps- och teamutveckling i eget företag som utbildare, föreläsare, workshopledare, rådgivare och coach. Leder kombinerade yoga- och ledarskapsretreats som delvis grundar sig på hennes första bok ”Bli en SoulLeader, lär dig leda med rötter och vingar” som släpptes i sept 2018.
 
Dag: Söndag 21 juli 2019
Tid: 09.00-12.00
Plats: preBALANS, Helsingborg


Pia sätter ihop klasser och workshops som ger båda fysisk och mental träning och utmaning men också vila, glädje, inspiration och insikt. Yoga handlar såklart om välmående i kropp och själ, men även mycket om ”självkärlek” och ”självledarskap”. Ett syfte hon har med att sprida och dela yogan är att bidra till människors ”rötter & vingar” - det vill säga inre trygghet, självkänsla och grundning men också mod, kreativitet och glädje.”The SoulLeader™ – Yoga och Självledarskap