YinYoga & Meditation

YinYoga är en meditativ yogaform. Yin yoga är en passiv yoga där den egna kroppen via asanas utövar tryck på akupressurpunkter i meridiansystemet enligt den kinesiska läkekonsten. Yinyogan är emotionell och energigivande. Den hjälper till att förbättra rörligheten dina leder och och mjukar upp muskulaturen.

Men framförallt så hjälper Yin Yoga så att pranan att flödar lättare i leder och bindväven kring leder som ofta är stilla. Yin Yoga flätar samman meditation och asanas till en djup skön yogasession. 

Vi blandar även in Fascia release moment med bollar, block osv. 

Just nu håller jag YinYoga & Meditationskurser online. 
Varje vecka laddas en ny 60 min klass upp online som sedan ligger kvar alla åtta veckor, som du alltså kan köra hur många gånger du vill. Kursen är 1 gång/vecka under 8-veckor. Kursen passar alla såväl nybörjare som avancerade utövare. 
Under kursen har du tillgång till din yogalärare Petra Tillgren för frågor feedback osv.

Pris
995 kronor 

Hur bokar jag
Du bokar dig genom att maila på info@prebalans.se och bifogar då kopia på din betalning som sker till preBALANS bankgiro 5596-3805
Därefter får du inloggning till din bokade online kurs.
Bokningen är bindande tre veckor innan kursstart och du betalar i anslutning till din bokning och din plats är säkrad först när du betalt.

Du kan även boka dig via bokadirekt.se