HathaFlow

Hatha Flow är en uppsättning fysiska asana som flyter i sekvenser och är utformade för att öppna kroppens energikanaler, den största och viktigaste, ryggraden.
Hatha Yoga översätts traditionellt som ”Ha” (sol) och ”Tha” (måne) och hänvisar till balansen mellan maskulina och feminina aspekter i våra kroppar och sinne, och Hatha Yoga skapar balans i kroppen mellan styrka och flexibilitet och vi lär oss balansera ansträngning och överlämnande i varje asana.

Sekvenser av flödande asanas kombineras med andningstekniker, meditation och avslappningstekniker – allt för att befästa uppmärksamheten till andetaget, för att stilla sinnet och bli mer närvarande i kroppen och vardagen. 

Hatha Flow har sina influenser i klassisk Sivananda Hatha Yoga, Pattabi Jois Ashtanga och Iyengar, men även nyare, dynamiska Vinyasa och Power Yoga stilar.


 

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om de aktuella kurserna, såsom pris, lärare och annat att tänka på. Där kan du också göra din bokning.

Information och Bokning