OKTOBER 2017

V.40 Förlossningsförberedande workshop

Förlossningsförberedande Workshop för dig och din partner

Denna kurs ger dig och din partner en mysig tid tillsammans med tips på hur ni kan jobba tillsammans inför förlossningen.
Avslappning , andningsövningar, praktiska råd, pappans roll i förlossningsrummet, listan kan bli lång. Inte minst vad har ni för förväntningar på er förlossning och personalen där. Du får verktygen du behöver för att känna dig trygg inför förlossningen.

Naturligtvis kommer det att finnas gott om tid till frågor ni kan ha om allt möjligt som rör er fantastiska resa till att bli föräldrar, även det som händer när ni kommer hem. Vi varvar teori och praktik.
Livet blir aldrig mer detsamma en ny människa har fötts :-)

Dag:Torsdag 5 oktober 2017
Tid:18.00-20.00
Plats: preBALANS 


 

V.41 Fascia release & Egenmassage Workshop

fascia

Fascia release och egenmassage workshop

Med hjälp av bollar, block och rulle masserar vi och lossar på spänningar som sitter i fascian och en spännd fascia/bindväv ökar vårt sympatiska nervsystem så genom att sänka den spänninge sänker vi också stressnivån i kroppen.
Vi jobbar genom mer eller indre hela roppen vid detta tillfälle. Det finns några bollar att låna men vi säljer också speciella massagebollar på plats vid detta tillfälle.


Dag: Torsdag 12 oktober
Tid: 18.00-20.00
Plats: preBALANS

Inga förkunskaper krävs.  

V.41 2-dagar Yoga Introduktionskurs

2-dagar Yoga Introduktionskurs (totalt 11 timmar)

Under denna intensiv helg erbjuder vi en introduktionskurs i yoga som ligger till grund för Höstens alla yogakurser med start V.34 Perfekt även för dig som vill ge dig en helg fylld med yoga och fördjupa dina redan befintliga yoga kunskaper.

Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!
Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill ge dig en helg full av yoga för att att förfina teknikerna. 

Dag: Lördag 14 oktober samt Söndag 15 oktober 2017
Tid: Lördag och Söndag kl 09.00-13.00 
Plats: preBALANS


Du får dessutom delta på 2 valfria yogaklasser under V.42
Vi blandar teori och praktik och fokuserar på de grundläggande ställningarna enligt nedan, men andra övningar kommer också att läggas in där de passar.
Andning, uppvärmande ställningar, solhälsningar, stående ställningar, balansövningar, armbalanser, höftöpnnare, bakåtböjningar, rotationer, framåtfällningar och omvända ställningar. Inga förkunskaper krävs. preBALANS bjuder på fika i pausen.

V.41 Yogamarathon - Mot Bröstcancer

Yogamarathon - Mot Bröstcancer 

Dela yogamagi och bidra samtidigt i kampen mot bröstcancer!
preBALANS anordnar den 15 oktober ett Yogamarathon till förmån för Bröstcancerfonden.  

Donation
Klasserna är donationsbaserade vilket innebär att du skänker ett valfritt belopp, minst 100 kronor/klass, som går oavkortat till Bröstcancerfonden. 

Dag: Söndag 15 oktober 2017
Plats: preBALANS 
Tis: 12.00-18.00

Schama: (OBSERVERA att schemat har öndrats till nedan)
15.00 - 16.00 Yin Yoga
16.30 - 18.00 Yoga med Vikter


Samtliga klasser måste förbokas i vårt Facebook event genom att klicka i KOMMER och delar eventet i ditt flöde. 

V.43 Startar höstens kurser

Höstens kurser startar

Denna vecka drar höstens energigivande kurser igång och de pågår i 8-veckor och sträcker sig ända fram till veckan innan jul vecka 50.
Efter höstens kurser drar direkt vårt Midvinterkort igång som då gäller veckorna 51, 52, 1, 2, 3 och därefter börjar Vinterns kurser.
Erbjudande
1. Bokar du dig på två kurser parallellt under samma period får du går fritt på alla andra kurser av samma form.
2. Bokar du dig på en tredje kurs får du 50% på den tredje kursen.Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.44 Konsert med Deva Premal, Miten & Manose

En konsert / upplevelse av Mantra och Musik 

De firade och världskända chantsångarna Deva Premal & Miten kommer med sin ”Temple at Midnight” turné till Europa hösten 2017. Det är första gången de har konsert i Malmö. De kommer tillsammans med bansuri flöjtmästaren Manose från Nepal. Deras unika, spirituella och inspirerande konserter med mantran, sånger och chants är älskade av publiken runt om i världen.
Dessa kraftfulla konserter erbjuder en glädjefull väg till att centrera sig i dessa turbulenta tider, de skapar stunder av vad Deva beskriver som extatisk tystnad eller som i Mitens ord, “luminous pools of deep celebration.”

Dag: Tisdag 31 oktober 
Tid: 19.30-22.30
Plats: Malmö
Pris: ca 260-500 kronor 
Bokning:
 Vi på preBALANS vill göra detta som en gemensam Livsnjutardag och boka biljetter tillsammans. 

DEVA PREMAL & MITEN
Under deras 26 år tillsammans har duon framfört sin musik världen runt från New York till Los Angeles, från Buenos Aires till Rio de Janeiro, från Moskva till Kiev till Tel Aviv, från San Quentin fängelset till konsertsalar runt om i Europa, bevisandes att mantran går igenom alla traditionella, kulturella och religiösa gränser. 
Deva & Miten ber publiken att inte applådera efter varje sång och i stället uppleva en meditativ stillhet. Utan tystnaden som följer på varje chants upplever du bara hälften. Tystanden som följer på musiken är som klimaxen på en god berättelse och ironiskt nog så är det den tystnaden som innehåller möjligheten till helande krafter.

V.40-43 Livsnjutarfredag

Fredagsmys - Bastubad

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-) 

KULA - "Community of the heart", som handlar om att känna samhörighet & gemenskap


Fredagar på Pålsjöbaden kl 18.30-20.00 har vi vårt fredagsmys.Varmt välkOMmen att bara dyka upp!