MARS 2017

V.11 & 12 LyxYoga resa till Bali Indonesien

Yoga- & Hälso resa till Bali 18-25 mars 2017

Är du redo för ditt livs resa?
Följ då med på vår fantastisk resa till världens främsta plats för yogaretreat. I vårt 8-dagar långa program 18-25mars 2017 ingår dagligen ca fyra yogaklasser, 1 Balinesisk massage, frukost, lunch, middag (vegetarisk). Denna retreat hålls på en lugn och mysig plats mitt på risfälten ca 10 min utanför Ubud. Vi bor lyxigt i tvåbäddsrum inredda med balinesika snidade trämöbler.
 
Det som inkluderas i priset är:
• 7 nätter i dubbelrum 
• Frukost, lunch, middag
• Alla yogaklasser, ca fyra klasser/dag
• Transfer till/från flygplatsen
• 1 Balinesisk massage
 
Varje dag blandar vi med en kraftfullare yoga och en lugnare yoga, så även om du inte yogat förut så kommer du att fixa dessa dagar. Allt är också helt valfritt att delta på. Ta med ditt instrument om du spelar något. Dagarna fylls med yoga, filosofi, massage, meditationer, musik m.m. Ekologisk vegetarisk/vegan och hälsosam yogisk mat.

V.12 Earth Hour WWF

Earth Hour 2017

Lördag 25 mars 2017 klockan 20.30-21.30 lokal tid släcker världen för klimatet under Earth Hour – världens största miljömanifestation. Hundratals miljoner människor i 178 olika länder var med under 2016, vilket är ett nytt globalt rekord för Earth Hour. Engagemanget är fortsatt stort i Sverige och 84 procent av landets kommuner deltog med olika klimataktiviteter under förra Earth Hour.

Vi befinner oss på Bali där vi arrangerar vår årliga retreat, men kommer där samma tid att släcka ner och förenas med resten av världen och med er hemma i studion på preBALANS.Lär mer om detta HÄR

V.13 Börjar Vårens kurser

Vårens kursstarter

Denna vecka startar Vårens härliga kurser. De flesta kurserna sträcker sig över 10-veckor och direkt efter vårens kurser är slut drar vi igång med vårt Sommarkort då du får träna HUR mycket du vill på VAD du vill. 

NYHETER
MediYoga
PranaFlowYoga
BodyMovement
TRX-Pilates
Löpargrupp
NMU

Erbjudande
1. När du bokar dig för två kurser får du i mån om plats gå fritt på de andra klasserna av samma form och nivå.
2. Du får 50% rabatt på din tredje kursbokning.

Här ser du Vårschemat

V.9-13 Livsnjutarfredag

Fredagsmys - Bastubad

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-) 

KULA - "Community of the heart", som handlar om att känna samhörighet & gemenskap


Fredagar på Pålsjöbaden kl 18.30-20.00 har vi vårt fredagsmys.Varmt välkOMmen att bara dyka upp!