JUNI 2017

V.22 2-dagar Pilates introuktionskurs

2 dagar Pilates Introduktionskurs

Dessa dagar erbjuder vi en introduktionskurs i Pilates. Kursen är både praktiskt och teoretiskt
lagd. Vi går grundligt igenom Pilates principer. Introduktionskursen rekommenderar vi dig som
är nyfiken på att prova på Pilates. Introduktionskursen är den perfekta grunden inför Sommarkortet då det är öppna klasser, men också för dig som haft ett uppehåll i din pilates träning eller vill repetera och finslipa tekniken och ge dig och din ryggrad en super helg! Under denna helg blir
det mycket Pilates på kort tid.

Dag: Torsdag 1 Juni kl 18.00-21.00 samt Fredag 2 Juli kl 18.00-21.00 2017
Plats: preBALANS

"Efter 10 lektioner mår du bättre, ser bättre ut efter 20 och ha en helt ny kropp efter 30"


 

V.22 2-dagar Yoga Introduktionskurs

2-dagar Yoga Introduktionskurs

Under denna intensiv helg erbjuder vi en introduktionskurs i yoga som ligger till grund för Sommarkortet.
Perfekt även för dig som vill ge dig en helg fylld med yoga och fördjupa dina redan befintliga yoga kunskaper.

Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!
Introduktionskursen är en bra grund inför Sommarträningen som är öppna klasser och börjar V.23
Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill ge dig en helg full av yoga för att att förfina teknikerna. 

Dag: Lördag 3 Juni samt Söndag 4 Juni 2017
Tid: Lördag kl 09.00-13.00 samt Söndag kl 09.00-13.00 
Plats: preBALANS


Vi blandar teori och praktik och fokuserar på de grundläggande ställningarna enligt nedan, men andra övningar kommer också att läggas in där de passar.
Andning, uppvärmande ställningar, solhälsningar, stående ställningar, balansövningar, armbalanser, höftöpnnare, bakåtböjningar, rotationer, framåtfällningar och omvända ställningar. Inga förkunskaper krävs. preBALANS bjuder på fika i pausen.

V.22 Donationsklass med Rebecka

NYHET - Donationsklasser med Yogaläare Rebecka

Vår donationsklass ger dig möjligheten att Yoga och donera vad du kan, litet som stort. Vi vill att Yoga ska vara tillgängligt för alla oavsett ekonomisk situation. Du donerar vad du kan. Det är ni i gruppen som gemensamt kommer bestämma vad dessa pengar kommer doneras till.

Dag: Lördagar med start 6/5 (6/5-3/6) Totalt 5 tillfällen 
Tid: 09.00-10.30
Lärare: Rebecka


Ingen direkt föranmälan behöv men vi ser gärna att du delar och skriver i vårt event på Facebook @prebalans att du kommer delta och för söker sprida Yogan vidare och göra den tillgänglig för fler.

Tillfällen:
6 maj
13 maj
20 maj
27 maj
3 juni

V.23 Startar Sommarkortet

DSC05124

Sommarkort - med fler klasser än någonsin

Under veckorna 23-33 erbjuder vi ett SOMMARKORT som ger dig möjlighet att träna HUR myckt du vill och på VAD du vill.

Detta kort är perfekt för dig som vill prova på våra olika träningsformer men är också toppen för dig som redan är biten och vill ha ännu mer:-)
Det är begränsat antal platser till varje klass och det går inte att förboka plats utan principen först till kvarn gäller...

Drop In
Du är också varmt välkommen att komma som drop in. 200 kronor/klass och tillfälle.
Bara att komma och dyka upp.

HÄR ser du sommarens sechaman som varirerar vecka för vecka.


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.24 Ny Yogalärare i team preBLANS

Vi vill välkOMna Vibeke till team preBALANS 
 
OM Vibeke:
Vibeke har  älskat yoga ända sedan 2010 och har sedan dess bott utomlands i flera år, bland annat i Indien, Kanada och Thailand där hon utbildade sig till Yoga-lärare på en Yin-skola. Har ett World Yoga Alliance, WYA certifikat. Gått 2 st 200 Hour Yoga TTC på den välkända skolan Samma Karuna i Koh Phangan: Awarded Best Yoga-school in Thailand 2016 samt är utbildad inom Awakening and Healing och har genom det intresset lärt sig mer om meditation, Pranayamas, reningsmetoder for din kropp (Kriyas) etc. Har allmän djup kunskap inom yoga-teorin såsom i praktiken, kan utföra de flesta Asanas och uttala dem både på Svenska, Engelska och Sanskrit. 
 
Premiärklass
Fredag 16 Juni 
Kl 17.00-18.30 


Avsluta arbetsveckan på bästa sätt!

OM Shanti 

V.25 Internationella Yogadagen

GRATIS YOGA med preBALANS på Internationella Yoga Dagen

21 juni är nu den internationella yogadagen. Det säger Indiens premiärminister Narendra Modi och 177 FN nationer backar upp förslaget. Snacka om häftigt! Detta var en stor seger för Indiens premiärminister Modi som skrev på Twitter att han är upprymd och saknar ord för att beskriva sin glädje. Det var under FN: s generalförsamling i september som han höll sitt tal om varför han ville införa en internationell yogadag.
Några av hans ord:
“Yoga should not be just an exercise for us, but it should be a means to get connected with the world and with nature,” declaring yoga “India’s gift.”
”I have been a practicer of Yoga for years & you can’t believe the positive difference it has made in my life. Yoga is the anchor of my life.” — Narendra Modi (@narendramodi) December 12, 2014

preBALANS välkOMnar alla Helsingborgare att GRATIS delta på en Yoga session förhoppningsvis utomhus i sommarväder. Inga förkunskaper krävs, alla åldrar, bara att komma med en matta eller någon annan form av underlag (trasmatta, handduk, liggunderlag).

Dag: Onsdag 21 juni 2017
Tid: 17.00-18.30
Ta med: Yoga matta eller annat underlag
Kläder: Efter väder men gärna också en varm filt och strumpor till avslappning
Pris: GRATIS
Plats: Stadsparken Helsingborg


Du bokar dig på vårt FB event på preBALANS Facebook sida - Boka NU!
Varmt välkOMmen!

V.25 MidsommarAftonYoga

MidsommarYoga - Smågrodorna på yogavis 

Midsommarafton startar vi på bästa sätt med smågrodorna på Yoga vis:-)
En SamaYoga klass där vi väcker kroppen på yogamattan och värmer upp stämbanden med mantrasång till våra Yogarörelser så att vi är uppvärmda ordentligt till Midsommarfirandet. 
Glad midsommar!Dag: Fredag 23 Juni 2017
Tid: 08.00-10.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter