JULI 2017

V.27-30 Sommarträning

DSC05124

Sommarkort - med fler klasser än någonsin

Under veckorna 23-33 erbjuder vi ett SOMMARKORT som ger dig möjlighet att träna HUR myckt du vill och på VAD du vill.

Detta kort är perfekt för dig som vill prova på våra olika träningsformer men är också toppen för dig som redan är biten och vill ha ännu mer:-)
Det är begränsat antal platser till varje klass och det går inte att förboka plats utan principen först till kvarn gäller...

Drop In
Du är också varmt välkommen att komma som drop in. 200 kronor/klass och tillfälle.
Bara att komma och dyka upp.
Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.27 Ny Yogaläare i team preBALANS

Ny Yogalärare i team preBALANS 

Vi vill passa på att presentera Vibeke och välkomna henne till team preBALANS. Några av er har säkert redan träffat henne och fått njuta av hennes klasser på Sommarschemat.

OM Vibeke: Hon har älskat yoga ända sedan 2010 och har sedan dess bott utomlands i flera år, bland annat i Indien, Kanada och Thailand där hon utbildade sig  till Yoga-lärare på en Yin-skola. Har ett World Yoga Alliance, WYA certifikat. Gått 2 st 200 Hour Yoga TTC på den välkända skolan Samma Karuna i Koh Phangan: Awarded Best Yoga-school in Thailand 2016 samt är utbildad inom Awakening and Healing och har genom det intresset lärt mig mer om meditation, Pranayamas, reningsmetoder for din kropp (Kriyas) etc. Har allmän djup kunskap inom yoga-teorin såsom i praktiken, kan utföra de flesta Asanas och uttala dem både på Svenska, Engelska och Sanskrit. 

Se aktuellt sommarschema HÄR  för att se vilka dagar du kan practisera för Vibeke

Till sensommarens kurser kommer du kunna fördjupa dig i olika yogaformer och stilar samt meditation med Vibeke. Detta drar igång V.34 så passa på att under 

V.28 Fasciarelease workshop

Fascia release/Egen massage & RestoretiveYoga Workshop

Med hjälp av bollar och block masserar vi och lossar på spänningar som sitter i fascian och en spännd fascia ökar vårt sympatiska nervsystem så genom att sänka den spänningen så sänker vi också stressnivån i kroppen. Vi jobbar genom mer eller mindre hela kroppen vid detta tillfälle.

Ta med dig din yoga matta samt två tennisbollar. Det finns speciella massage bollar att köpa på plats inför workshopen.