Januari 2023

V.1 Midvinterkort

Midvinterkort

Denna vecka och ytterligare tre veckor fortsätter vårt Midvinterkort då du får träna HUR mycket du vill på VAD du vill. Samtliga klasser är på mixad nivå och det är drop in utan förbokning. Midvinterkortet pågår veckorna 51-3.

Schemat varierar varje vecka så att du får möjlighet att prova på mycket som möjligt under denna period för att se vad du vill födjupa dig i till vinters onlinekurser.


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.1 Lär dig meditera - Meditationsskola Online

31-dagar MediationsSkola Online

I denna meditationsskola får du möjlighet att prova olika meditationstekniker för att finna vilken teknik som fungerar bäst för dig och för att lära dig meditera.
 
Jag är övertygad om att en stund om dagen där vi kopplar bort allt annat och landar i kroppen gör otroligt stor skillnad för hälsan. Genom att göra det till en vana att meditera under goda förutsättningar gör chanserna större att du även fortsätter när det är utmanande i livet, vilket då gör att du tar dig igen dessa utmaningar på ett bättre sätt.

Varje vecka lägger vi ut en ny meditation som du sedan praktiserar under en vecka. Dessa tekniker och tillfällen är olika långa. Det kan räcka med att du ger digsjälv 3 minuter om dagen och den tiden har du. 
Du får praktisk erfarenhet av meditation och en förståelse för meditationens positiva effekter. Du kommer att lära dig olika meditationer, som du sedan kan fortsätta att utöva på egen hand efter utmaningens slut. 

Meditation är en vetenskaplig metod som bland annat hjälper oss att hitta fokus, minska stress och komma ner i varv. Meditation hjälper oss att bli mer närvarande i nuet och leder till en genuin känsla av inre ro och välmående. 

Start: Söndag  1 Januari 2023 
Tid: Varje söndag morgon läggs en ny meditation upp i onlinegruppen
Plats: Online i vår onlinegrupp som du får länk till när du bokat dig


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.1-4 Vi utökar våra Onlinekurser

Vi börjar året med att utöka våra onlinekurser så att du kan träna när du vill, var du vill och hur myket du vill.

Vi drar nu igång våra kurser online och det blir bl.a.

 • Yoga Grund
 • Yoga Fortsättning
 • Pilates
 • Gravid Yoga
 • Mamma & Barn Träning
 • Kom i Gång 
 • Meditations Skola
 • Yin Yoga
 • Egenmassage (fascia) med bollar, foamroll m.m.
 • Andnings Skola
 • Yiga Nidra

m.m. 

Mer information kommer inom kort...

V.1 Lär dig Egenmassage med bollar, rulle m.m.

FasciaYoga och Djupgående Egenmassage

Med hjälp av bollar, block och rulle masserar vi och lossar på spänningar som sitter i fascia/bindväv. En spänd fascia ökar vårt sympatiska nervsystem så genom att sänka den spänningen sänker vi också stressnivån i kroppen.
Vi jobbar genom mer eller mindre hela kroppen vid detta tillfälle. 
Ta med dig din egen yoga matta och bollar kan du förbeställa för att de ska finnas på plats till workshopen. 

Dag: Fredag 6 januari 2023
Tid: 10.00-12.00
Plats: preBALANS Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.