Juni 2021

V.22-23 YogaIntensivkurs - Inför sommarträningen

Yoga Intensivkurs - Inför sommarträningen

Under 2 dagar erbjuder vi en intensivkurs i yoga. Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!
Intensivkursen är en bra grund inför Sommarträningen.   
Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga.


Dag: Torsdagar
Tid: 16.00-20.00 
Plats: preBALANS HelhetsCenter

 

V.24 MiniHelg Retreat

Minihelg Retreat i studion

En helg fylld med yoga, glädje, gemenskap, massage, hav, natur, bad, bastu, lugn, god mat och mycket mycket mer.

Dessa dagar är fyllda med olika former av Yoga -Dynamisk Yoga (AnusaraYoga), SamaYoga, YinYoga, FasciaYoga. Yogafilosofi, Shanting, Meditation, Andningsövningar, Workshop och långa Savasanas. 
Yoga under bar himmel i vår utomhusstudio om vädret tillåter. Strandyoga på morgonen med frukost efteråt på vårt favoritfrukost ställe.
Denna retreat passar alla så väl nybörjare som vana utövare.

Datum: 19-20 Juni 2021
Plats: preBALANS, Springpostgränden 3b, mitt i centrala Helsingborg (3 min promenad från tågstationen)


Vi har samarbete med hotell i närheten av studion så hör av dig för mer info gällande din vistelse.

Först till kvarn...
Det är mycket begränsat antal som får plats i studion pga pandemilagen men OBEGRÄNSAT antal deltagare online.

V.24 Internationella Yogadagen

Internationella Yogadagen

Internationella Yogadagen, ”Yogadagen”, firas sedan 2014 årligen den 21 juni efter ett beslut i FN:s generalförsamling. 

Vi passar därför på att erbjuda dig att delta på en Yogaklass utomhus under bar himmel med utsikt över sundet och Danmark. 
Beroende på väder och vind kommer vi att köra på trädäcket vid Kallis alt. på stranden precis nedanför Sillen & Makrillen. 

Dag: Söndag 20 juni 2021 
Tid: 08.30-09.45 
Plats: På stranden/bryggan vid Kallis i centrala Helsingborg

Bokning: Du förbokar plats på webbsidan
Lärare: Petra Tillgren

V.25-33 Sommarträning

Sommarträning

Nu är det dags att boka sig en plats till vårt populära SOMMARKORT då du får träna HUR mycket du vill på VAD du vill under hela nio veckor detta året.
Detta kort är perfekt för dig som vill prova på våra olika träningsformer men är också toppen för dig som redan är biten och vill träna flera gånger i veckan till ett mycket förmånligt pris.
Vid fint väder är samtliga klasser utomhus i vår utomhusstudio och lördag morgon är på stranden med yogafrukost efter.

Online
Vi sänder våra klasser liveonline till dig som önskar delta hemma eller där du befinner dig.

Läs noga igenom våra trivselregler inför första tillfället.
Schemat varierar varje vecka så att du har möjlighet att verkligen prova på så mycket som möjligt av vad vi erbjuder. 

Se sommarschemat HÄR

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.25 MidsommarYoga

MidsommarYoga 

Även denna midsommar startar vi med yoga. Du kommer få prova smågrodorna på yogavis och en massa annat kul. 
Det blir en SamaYoga session som inleds med Chanting och Pranayamas.
Att börja dagen med att yoga är det traditionella sättet att utöva yoga på. Du har glädje av effekten av yogan resten av dagen. 
Mjuka och lugna rörelser för att väcka kroppen optimalt. Vi inleder sessionen med andningsövningar (pranayama) och avslutar med en härlig meditation.
Såklart lite roliga midsommarinslag och hjärtöppnande mantran.

Denna klass passar alla oavsett tidigare erfarenheter.
Det är i pandemitid mycket begränsat antal platser i studion en oändligt med platser för att delta online. Du bokar dig på samma vis oavsett vilket du ska delta på. 

Dag: Midsommarafton 25 juni 2021
Tid: 09.00-11.00 
Plats: preBALANS 

V.26 Yogalärarutbildning Immersion 50h Steg 1 - Intensiv

preBalans Fokus H – 250 hrs yogalärarutbildning i Steg 1, 2 och 3 

Fördelat på Immersion, Grundutbildning och Certifieringsutbildning.
Total investering 32 600 sek för hela 250h certifieringsubildingen 


Fokus H - Steg 1 Immersion 50h - Intensiv Sommaren 2021
Dagar: 29 juni - 4 juli 2021

Plats: preBALANS, Helsingborg

250 hrs Yoga Alliance certifierad utbildning med Hathayoga som grund och influenser och inspiration från Vinyasa flow-, Anusara- och Yin-yoga. Med en certifiering i preBalans 250 hrs yogalärarutbildning kan du både utöva och undervisa i yoga med fokus på helhet, hälsa och hållbarhet. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och håller fokus på den fysiska, mentala och spirituella utvecklingen. Du får både en stabil kunskapsgrund, omfattande praktisk övning och kreativ energi – allt du behöver för att kunna fördjupa och lyfta din egen yoga och för att kunna lära ut till och guida andra med trygghet, inspiration och glädje.

I yogan, som är en flera tusen år gammal metod, finns en visdom, ett helhetstänk och en filosofi som hjälpt människor över hela världen till ökad närvaro, klarhet och livskvalitet. När vi utövar och undervisar yoga, blir vi en del av den kraft och energi som miljontals människor före oss fördjupat sig i, en kraft och energi som leder till fysisk, mental och spirituell utveckling. Det gör oss ödmjuka inför uppgiften att lära ut yoga, och det fyller oss också med stolthet och glädje. Att undervisa i, dela och sprida ett så unikt, holistiskt och livsbejakande system som yoga är, och gång på gång ta del av alla de positiva effekter som yoga ger – det är ren och skär livsglädje!

Man kan kalla yoga för ”en praktisk filosofi”, som omfamnar alla aspekter och faser i livet. Alla vi yogautövare är nybörjare under en mycket lång tid. Att låta utvecklingen och läroprocessen ta tid, att ge sig själv möjligheten att ta ett steg i taget borgar för en hälsosam och hållbar yoga, som vi har med oss livet ut. Det handlar om att respektera de individuella förutsättningarna och behoven, att aldrig släppa taget om det holistiska perspektivet och syftet med yogan och om att minimera risken för skador. Med preBalans yogalärarutbildning Fokus H kan du successivt bygga en solid kunskap både i teori och praktik, och låta yogan vara allt från tuff fysisk träning, egen terapi, ett verktyg för att både hantera stress och boosta energi i vardagen. Vi undervisar med motto att vara professionella, coachande, ha hög ambition och alltid med en skvätt humor och stort varmt hjärta! 

För att säkra kvalitet i undervisningen tar vi in max 20 deltagare på Fokus H Grundutbildningen (100 hrs) och Fokus H 250 hrs certifieringsutbildningen. På den förberedande Fokus H Immersion 50 hrs kan antalet vara fler! Har du frågor – hör av dig! 
Välkommen – vi vill gärna träffa just DIG på mattan!

Läs mer om de olika stegen HÄR