December 2021

V.49 Yoga- & Sparetreat i advent

Advent retreat i Sverige 3:e advent 11-12 december 2021

11-12 december 2021 arrangerar vi vårt årliga adventretreat med yinyoga, meditation & Spa retreat på Asia Spa i Varberg. Två sköna, lyxiga och avkopplande dagar fyllda med yoga, meditation, fascia release, god mat, lugn, spa behandlingar, spa vistelse. 

Boka tidigt pris - 500kr tom 30 maj 2021

Du får totalt fyra yoga sessioner av Petra och har dessutom tillgång till ytterligare yoga och avspänning i aktivitetsrummet. Vi lägger fokus på att finna lugn och harmoni i våra yoga sessioner som är YinYoga och RestoretiveYoga.

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.51 Midvinterkort - Träna HUR mycket du vill

MIDVINTERKORTET 

Under veckorna 51-3 erbjuder vi ett MIDVINTERKORT som ger dig möjlighet att träna HUR mycket du vill och på VAD du vill. 
Detta kort är perfekt för dig som vill prova på våra olika träningsformer men är också toppen för dig som redan är biten och vill ha ännu mer. 
Inga förkunskaper krävs under dessa veckor som är ett perfekt tillfälle att prova på lite nytt.

LIVE sänder samtliga klasser 
Vi kommer i år att sända samtliga klasser LIVE direkt hem till dig som önskar delta 
men delta hemifrån.
Läs noga igenom våra trivselregler inför första tillfället

Schemat varierar varje vecka så att du har möjlighet att verkligen prova på så mycket som möjligt av vad vi erbjuder.

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.48-52 Fredagsmys - Bastubad

Fredagsmys - Bastubad

Varje fredag efter SmallGroup så möts vi på Pålsjöbaden för att bada bastu.
Vi ses där ca 18.30-20.00Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-) 

KULA - "Community of the heart", som handlar om att känna samhörighet & gemenskap