OKTOBER 2020

V.40 2-dagar Yoga intensivkurs

Under 2 intensiva dagar erbjuder vi en introduktionskurs i yoga. Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!
Introduktionskursen är en bra grund inför Grundkurserna och att rekommendera för att delta på våra lunchklasser.    
Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill ge dig en helg full av yoga för att förfina teknikerna.


Dag: Söndag 3 oktober samt Söndag 4 oktober 2020
Tid: 09.00-13.00

Plats: preBALANS HelhetsCenter


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.41 Yogalärarutbildning Steg 3 100h

preBalans Fokus H – 250 hrs yogalärarutbildning i Steg 1, 2 och 3 

Fördelat på Immersion, Grundutbildning och Certifieringsutbildning.
Total investering 32 600 sek för hela 250h certifieringsubildingen 


Fokus H - Steg 3 Certifieringsutbildning 100h 
Helg 1 2020-08-28--2020-08-30
Helg 2 2020-09-18--2020-09-20
Helg 3 2020-10-09--2020-10-11

250 hrs Yoga Alliance certifierad utbildning med Hathayoga som grund och influenser och inspiration från Vinyasa flow-, Anusara- och Yin-yoga. Med en certifiering i preBalans 250 hrs yogalärarutbildning kan du både utöva och undervisa i yoga med fokus på helhet, hälsa och hållbarhet. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och håller fokus på den fysiska, mentala och spirituella utvecklingen. Du får både en stabil kunskapsgrund, omfattande praktisk övning och kreativ energi – allt du behöver för att kunna fördjupa och lyfta din egen yoga och för att kunna lära ut till och guida andra med trygghet, inspiration och glädje.

I yogan, som är en flera tusen år gammal metod, finns en visdom, ett helhetstänk och en filosofi som hjälpt människor över hela världen till ökad närvaro, klarhet och livskvalitet. När vi utövar och undervisar yoga, blir vi en del av den kraft och energi som miljontals människor före oss fördjupat sig i, en kraft och energi som leder till fysisk, mental och spirituell utveckling. Det gör oss ödmjuka inför uppgiften att lära ut yoga, och det fyller oss också med stolthet och glädje. Att undervisa i, dela och sprida ett så unikt, holistiskt och livsbejakande system som yoga är, och gång på gång ta del av alla de positiva effekter som yoga ger – det är ren och skär livsglädje!

Man kan kalla yoga för ”en praktisk filosofi”, som omfamnar alla aspekter och faser i livet. Alla vi yogautövare är nybörjare under en mycket lång tid. Att låta utvecklingen och läroprocessen ta tid, att ge sig själv möjligheten att ta ett steg i taget borgar för en hälsosam och hållbar yoga, som vi har med oss livet ut. Det handlar om att respektera de individuella förutsättningarna och behoven, att aldrig släppa taget om det holistiska perspektivet och syftet med yogan och om att minimera risken för skador. Med preBalans yogalärarutbildning Fokus H kan du successivt bygga en solid kunskap både i teori och praktik, och låta yogan vara allt från tuff fysisk träning, egen terapi, ett verktyg för att både hantera stress och boosta energi i vardagen. Vi undervisar med motto att vara professionella, coachande, ha hög ambition och alltid med en skvätt humor och stort varmt hjärta! 

För att säkra kvalitet i undervisningen tar vi in max 20 deltagare på Fokus H Grundutbildningen (100 hrs) och Fokus H 250 hrs certifieringsutbildningen. På den förberedande Fokus H Immersion 50 hrs kan antalet vara fler! Har du frågor – hör av dig! 
Välkommen – vi vill gärna träffa just DIG på mattan! 

Läs mer och boka dig HÄR 

V.43 Startar Höstens kurser

Startar Höstens energigivande kurser 
Denna vecka startar höstens kurser som pågår under hela 9-veckor. 
Direkt efter sensommarenskurser slutar börjar vårt populära Midvinterkort, då du får träna HUR mycket du vill på VAD du vill. Inga uppehåll, utan vi kör på hela tiden. 

Erbjudande
1. Du får 20% rabatt på den billigaste kursen när du bokar dig på två kurser paralellt under veckorna 43-51.     

2. Du får 50% rabatt på den tredje och billigaste kursen under veckorna 43-51. För att träna 3ggr/vecka

3. När du är bokad på tre kurser får du gå FRITT på alla andra kurser/klasser av: samma form, på samma nivå eller lägre (inte mer avancerad) och i mån om plats.
Du får dessutom GRATIS tillgång till våra Onlineklasser - NYHET!!!

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.