juni 2020

V.25 Sommarträning - Träna HUR mycket du vill

uppochner

Sommarkort - Träna HUR mycket du vill på VAD du vill

Nu är det dags att boka sig en plats till vårt populära Sommarkort.
Under veckorna 24-32 erbjuder vi ett SOMMARKORT som ger dig möjlighet att träna HUR myckt du vill och på VAD du vill under hela 9-veckor.
Detta kort är perfekt för dig som vill prova på våra olika träningsformer men är också toppen för dig som redan är biten och vill ha ännu mer:-)
Vid fint väder är vi utomhus under bar himmel, strandyoga till havetsbrus.

NYHET - Utomhusklasser i MariaPark 
Vi erbjuder i sommar utomhusklasser på Maria Park i ett lummigt parkområde med bra parkeringsmöjligheter. Vid dåligt väder tar vi skydd under tak, så vi kör alla dagar.
Ta med dig strumpor och filt till avslappningen.
I sommar erbjuder vi Yoga, Pilates och PT Grupp där och vi håller till vid utegymmet bakom tennisbanorna. 

Drop IN 
Om du inte har SOMMARKORTET så går det också att komma som Drop IN till vårt sommarpirs 200 kr/klass (ord pris 250 kr) 
För dig som kommer som Drop In läs igenom denna information inför första gången.

Erbjudande
-100kr för prova på första gången
-Kom 2 och betala för 1 
OBS! Gäller endast för dig som är helt ny på preBALANS 

PÅ SCHEMAT i Sommar

  • StrandYoga
  • Pilates
  • PT Grupp utomhus i Jordbodalen, Maria Park, Ödåkra
  • TRX
  • Yoga med vikter
  • MorgonYoga
  • YinYoga
  • JivamuktiYoga - NYHET!
  • VinyasaYoga 

m.m.

Vi har alltid yoga på stranden på lördag morgon om vädret tillåter annars är vi i studion. 
PT Grupp är i Jordbodalen (JB) på utegymmet där, Maria Park (MP) utegym och Ödåkra utegym.

Under Sommarschema ser du aktuellt sommarschema som varierar vecka för vecka och där ser du också mer info om klasserna - Schemat kommer upp närmare!

Läs noga igenom våra trivselreglerinför första tillfället.

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan för att boka dina platser och läsa mer information.
 
 

V.25 MidsommarYoga - Smågrodorna på Yogavis

MidsommarYoga - Smågrodorna på yogavis 

En SamaYoga klass där vi väcker kroppen på yogamattan med mantrasång till våra Yogarörelser. Smågrodorna på yogavis och hjärtöppnande mantran kommer få igång stämbanden. Glad midsommar!

Dag: Fredag 19 Juni 2020
Tid: 08.00-10.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter


Inga förkunskaper krävs!


Mer info kommer inom kort!

 

V.26 Yogalärarutbildning Immersion 50h Steg 1 - Intensiv

preBalans Fokus H – 250 hrs yogalärarutbildning i Steg 1, 2 och 3 

Fördelat på Immersion, Grundutbildning och Certifieringsutbildning.
Total investering 32 600 sek för hela 250h certifieringsubildingen 


Fokus H - Steg 1 Immersion 50h - Intensiv Sommaren 2020
Dagar: 23-28 juni 20202

Plats: preBALANS, Helsingborg

250 hrs Yoga Alliance certifierad utbildning med Hathayoga som grund och influenser och inspiration från Vinyasa flow-, Anusara- och Yin-yoga. Med en certifiering i preBalans 250 hrs yogalärarutbildning kan du både utöva och undervisa i yoga med fokus på helhet, hälsa och hållbarhet. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och håller fokus på den fysiska, mentala och spirituella utvecklingen. Du får både en stabil kunskapsgrund, omfattande praktisk övning och kreativ energi – allt du behöver för att kunna fördjupa och lyfta din egen yoga och för att kunna lära ut till och guida andra med trygghet, inspiration och glädje.

I yogan, som är en flera tusen år gammal metod, finns en visdom, ett helhetstänk och en filosofi som hjälpt människor över hela världen till ökad närvaro, klarhet och livskvalitet. När vi utövar och undervisar yoga, blir vi en del av den kraft och energi som miljontals människor före oss fördjupat sig i, en kraft och energi som leder till fysisk, mental och spirituell utveckling. Det gör oss ödmjuka inför uppgiften att lära ut yoga, och det fyller oss också med stolthet och glädje. Att undervisa i, dela och sprida ett så unikt, holistiskt och livsbejakande system som yoga är, och gång på gång ta del av alla de positiva effekter som yoga ger – det är ren och skär livsglädje!

Man kan kalla yoga för ”en praktisk filosofi”, som omfamnar alla aspekter och faser i livet. Alla vi yogautövare är nybörjare under en mycket lång tid. Att låta utvecklingen och läroprocessen ta tid, att ge sig själv möjligheten att ta ett steg i taget borgar för en hälsosam och hållbar yoga, som vi har med oss livet ut. Det handlar om att respektera de individuella förutsättningarna och behoven, att aldrig släppa taget om det holistiska perspektivet och syftet med yogan och om att minimera risken för skador. Med preBalans yogalärarutbildning Fokus H kan du successivt bygga en solid kunskap både i teori och praktik, och låta yogan vara allt från tuff fysisk träning, egen terapi, ett verktyg för att både hantera stress och boosta energi i vardagen. Vi undervisar med motto att vara professionella, coachande, ha hög ambition och alltid med en skvätt humor och stort varmt hjärta! 

För att säkra kvalitet i undervisningen tar vi in max 20 deltagare på Fokus H Grundutbildningen (100 hrs) och Fokus H 250 hrs certifieringsutbildningen. På den förberedande Fokus H Immersion 50 hrs kan antalet vara fler! Har du frågor – hör av dig! 
Välkommen – vi vill gärna träffa just DIG på mattan!

Läs mer om de olika stegen HÄR