juni 2020

V.24 Sommarträning - Träna HUR mycket du vill

uppochner

Sommarkort - Träna HUR mycket du vill på VAD du vill

Nu är det dags att boka sig en plats till vårt populära Sommarkort.
Under veckorna 24-32 erbjuder vi ett SOMMARKORT som ger dig möjlighet att träna HUR mycket du vill och på VAD du vill under hela 9-veckor.
Detta kort är perfekt för dig som vill prova på våra olika träningsformer men är också toppen för dig som redan är biten och vill ha ännu mer:-)
Vid fint väder är vi utomhus under bar himmel, strandyoga till havets brus.

Drop IN 
Om du inte har SOMMARKORTET så går det också att komma som Drop IN till vårt sommarpris 200 kr/klass (ord pris 250 kr) 
De som har sommarkort har förtur till platser och platserna är just nu med tanke på COVID-19 mycket begränsade.

Erbjudande
-100kr för prova på första gången
-Kom 2 och betala för 1 
OBS! Gäller endast för dig som är helt ny på preBALANS 

Vi har alltid yoga på stranden på lördag morgon om vädret tillåter annars är vi i studion. 
Funktionell Styrka är i Jordbodalen (JB) på utegymmet där.

Under Sommarschema ser du aktuellt sommarschema som varierar vecka för vecka och där ser du också mer info om klasserna.
HÄR ser du sommarschemat 

Läs noga igenom våra trivselregler inför första tillfället.

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan för att boka dina platser och läsa mer information.

V.25 MidsommarYoga - Smågrodorna på Yogavis

MidsommarYoga - Smågrodorna på yogavis 

En SamaYoga klass där vi väcker kroppen på yogamattan med mantrasång till våra Yogarörelser. Smågrodorna på yogavis och hjärtöppnande mantran kommer få igång stämbanden. Glad midsommar!

Dag: Fredag 19 Juni 2020
Tid: 08.00-10.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter 

V.25 Internationella Yogadagen

Interntationella Yogadagen - Söndag 21 juni 2020

Internationella Yogadagen, ”Yogadagen”, firas sedan 2014 årligen den 21 juni efter ett beslut i FN:s generalförsamling. Yoga är en fysisk, psykisk och andlig praktik, som framför allt förknippas med Indien

“Yoga should not be just an exercise for us, but it should be a means to get connected with the world and with nature,” declaring yoga “India’s gift.”
”I have been a practicer of Yoga for years & you can’t believe the positive difference it has made in my life. Yoga is the anchor of my life.” — Narendra Modi (@narendramodi) December 12, 2014

Program på Internationella Yogadagen - Söndagen den 21 juni 2020
08.00-10.30 StrandYoga med Petra på trädäcket vid Kallis alt. på stranden vid Sillen
10.30-10.45 Dopp i havet
11.00-12.00 Yoga Frukost på närliggande cafe
13.00-14.30 JivamuktiYoga med Rebecka i studion
15.00-16.00 YinYoga med Petra i studion (GRATIS klass vid plats)

Varmt välkOMmen till din oas mitt i centrala Helsingborg!

V.26 Yogalärarutbildning Immersion 50h Steg 1 - Intensiv

preBalans Fokus H – 250 hrs yogalärarutbildning i Steg 1, 2 och 3 

Fördelat på Immersion, Grundutbildning och Certifieringsutbildning.
Total investering 32 600 sek för hela 250h certifieringsubildingen 


Fokus H - Steg 1 Immersion 50h - Intensiv Sommaren 2020
Dagar: 23-28 juni 20202

Plats: preBALANS, Helsingborg

250 hrs Yoga Alliance certifierad utbildning med Hathayoga som grund och influenser och inspiration från Vinyasa flow-, Anusara- och Yin-yoga. Med en certifiering i preBalans 250 hrs yogalärarutbildning kan du både utöva och undervisa i yoga med fokus på helhet, hälsa och hållbarhet. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och håller fokus på den fysiska, mentala och spirituella utvecklingen. Du får både en stabil kunskapsgrund, omfattande praktisk övning och kreativ energi – allt du behöver för att kunna fördjupa och lyfta din egen yoga och för att kunna lära ut till och guida andra med trygghet, inspiration och glädje.

I yogan, som är en flera tusen år gammal metod, finns en visdom, ett helhetstänk och en filosofi som hjälpt människor över hela världen till ökad närvaro, klarhet och livskvalitet. När vi utövar och undervisar yoga, blir vi en del av den kraft och energi som miljontals människor före oss fördjupat sig i, en kraft och energi som leder till fysisk, mental och spirituell utveckling. Det gör oss ödmjuka inför uppgiften att lära ut yoga, och det fyller oss också med stolthet och glädje. Att undervisa i, dela och sprida ett så unikt, holistiskt och livsbejakande system som yoga är, och gång på gång ta del av alla de positiva effekter som yoga ger – det är ren och skär livsglädje!

Man kan kalla yoga för ”en praktisk filosofi”, som omfamnar alla aspekter och faser i livet. Alla vi yogautövare är nybörjare under en mycket lång tid. Att låta utvecklingen och läroprocessen ta tid, att ge sig själv möjligheten att ta ett steg i taget borgar för en hälsosam och hållbar yoga, som vi har med oss livet ut. Det handlar om att respektera de individuella förutsättningarna och behoven, att aldrig släppa taget om det holistiska perspektivet och syftet med yogan och om att minimera risken för skador. Med preBalans yogalärarutbildning Fokus H kan du successivt bygga en solid kunskap både i teori och praktik, och låta yogan vara allt från tuff fysisk träning, egen terapi, ett verktyg för att både hantera stress och boosta energi i vardagen. Vi undervisar med motto att vara professionella, coachande, ha hög ambition och alltid med en skvätt humor och stort varmt hjärta! 

För att säkra kvalitet i undervisningen tar vi in max 20 deltagare på Fokus H Grundutbildningen (100 hrs) och Fokus H 250 hrs certifieringsutbildningen. På den förberedande Fokus H Immersion 50 hrs kan antalet vara fler! Har du frågor – hör av dig! 
Välkommen – vi vill gärna träffa just DIG på mattan!

Läs mer om de olika stegen HÄR