Augusti 2019

V.25-33 Sommarkort - Träna HUR mycket du vill

uppochner

Sommarkort - Träna HUR mycket du vill på VAD du vill

Under sommaren har vi inte några kurser utan erbjuder då vårt populära och mycket förmånliga Sommarkort, då du får träna HUR mycket du vill på vad du vill.

Schemat varierar varje vecka under sommaren.

Vid fint väder håller vi våra klasser utomhus.
Varje lördag morgoon startar vi upp med yoga på stranden i sedvanlig ordning med frukost efter

Erbjudande
- 100kr för första prova på klassen för helt nya elever som aldrig tidigare varit på preBALANS.
- Kom 2 betala för 1 (gäller när du tar med dig en som är helt ny på pb)
 
Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.31 HX festivalen - Prova oss då

HX festival - Prova oss då

Under 2-3 augusti kommer preBALANS att finnas på HX festivalen.
Passa då på att prova några olika klasser, prata med oss för rådgivning gällande träning, kost m.m.

Mer info om aktuellt schema för festivalen kommer närmare.

Ser fram emot att möta er alla på mattan!
Vamt välkOMmen!

V.32 Yoga Retreat i SommarSkåne

Förläng din semester på bästa sätt 8-11 augusti 2019

Yoga- & hälsoretreat i Skåne 8-11 Augusti 2019 i vackra Skåne. Fyra underbara dagar fyllda med yoga, filosofi, massage, meditationer. Njut tillsammans med oss när sommar Sverige  är som bäst och yogan lika så!
 
Det som inkluderas i priset är:
• 3 nätter med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 900kr)
• Frukost, lunch, middag
• Alla yogaklasser
 
Varje dag blandar vi med en kraftfullare yoga och en lugnare yoga, så även om du inte yogat förut och är helt nybörjare så kommer du att fixa dessa dagar. Allt är också helt valfritt att delta på.

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.33 Öppet Hus - GRATIS prova på 

Öppet Hus med GRATIS prova på klasser 

Denna dag håller vi öppet hus och team preBALANS finns på plats för rådgivning, tips m.m. Kom förbi och kika på våra mysiga lokaler mitt i city, sitt ner och njut av en kopp te på vår mysiga innergård.
GRATIS prova på klass för helt nya, för övriga är drop in priset 150kr/klass (ord pris 250kr)

Dag: Söndag 18 augusti 2019
Tid: 10.00-15.00


Öppet Hus Schema:
10.00-11.00 Pilates med Petra
11.15-12.15 YinYoga med Petra
12.30-13.30 AshtangaYoga med Beatrice
13.45-14.45 VinyasaYoga med Rebecka

Varmt välkOMmen till din oas mitt i city.
Springpostgränden 3b, Huvudentren.

V.34 Yogalärarutbildning - Steg 1 Immersion 50h

preBalans Fokus H – 250 hrs yogalärarutbildning i Steg 1, 2 och 3 

Fördelat på Immersion, Grundutbildning och Certifieringsutbildning.
Total investering 32 600 sek för hela 250h certifieringsubildingen 


Fokus H - Steg 1 Immersion 50h
Helg 1 2019-08-23 – 2019-08-25   
Helg 2 2019-08-30 – 2019-09-01 

Plats: preBALANS, Helsingborg

250 hrs Yoga Alliance certifierad utbildning med Hathayoga som grund och influenser och inspiration från Vinyasa flow-, Anusara- och Yin-yoga. Med en certifiering i preBalans 250 hrs yogalärarutbildning kan du både utöva och undervisa i yoga med fokus på helhet, hälsa och hållbarhet. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och håller fokus på den fysiska, mentala och spirituella utvecklingen. Du får både en stabil kunskapsgrund, omfattande praktisk övning och kreativ energi – allt du behöver för att kunna fördjupa och lyfta din egen yoga och för att kunna lära ut till och guida andra med trygghet, inspiration och glädje.

I yogan, som är en flera tusen år gammal metod, finns en visdom, ett helhetstänk och en filosofi som hjälpt människor över hela världen till ökad närvaro, klarhet och livskvalitet. När vi utövar och undervisar yoga, blir vi en del av den kraft och energi som miljontals människor före oss fördjupat sig i, en kraft och energi som leder till fysisk, mental och spirituell utveckling. Det gör oss ödmjuka inför uppgiften att lära ut yoga, och det fyller oss också med stolthet och glädje. Att undervisa i, dela och sprida ett så unikt, holistiskt och livsbejakande system som yoga är, och gång på gång ta del av alla de positiva effekter som yoga ger – det är ren och skär livsglädje!

Man kan kalla yoga för ”en praktisk filosofi”, som omfamnar alla aspekter och faser i livet. Alla vi yogautövare är nybörjare under en mycket lång tid. Att låta utvecklingen och läroprocessen ta tid, att ge sig själv möjligheten att ta ett steg i taget borgar för en hälsosam och hållbar yoga, som vi har med oss livet ut. Det handlar om att respektera de individuella förutsättningarna och behoven, att aldrig släppa taget om det holistiska perspektivet och syftet med yogan och om att minimera risken för skador. Med preBalans yogalärarutbildning Fokus H kan du successivt bygga en solid kunskap både i teori och praktik, och låta yogan vara allt från tuff fysisk träning, egen terapi, ett verktyg för att både hantera stress och boosta energi i vardagen. Vi undervisar med motto att vara professionella, coachande, ha hög ambition och alltid med en skvätt humor och stort varmt hjärta! 

För att säkra kvalitet i undervisningen tar vi in max 20 deltagare på Fokus H Grundutbildningen (100 hrs) och Fokus H 250 hrs certifieringsutbildningen. På den förberedande Fokus H Immersion 50 hrs kan antalet vara fler! Har du frågor – hör av dig! 
Välkommen – vi vill gärna träffa just DIG på mattan!

Läs mer om de olika stegen HÄR

V.34 Startar Sensommarens kurser

Sensommarens kurser V.34-42 och Öppna klasser

Denna vecka startar Sensomamrens kurser och öppna klasser.  Kurserna sträcker sig över 10-veckor och direkt efter sensommarens kurser är slut startar höstens kurser.  

NYTT 
Vi kommer att fortsätta erbjuda kurser där vi fördjupar oss ytterligare i kunskapen men även nu erbjuda fler öppna klasser med både 5-klippkort, 3-månaderskort, 6-månaderskort.
För att kunna delta på våra öppna klasser i yoga och pilates så krävs det att du kommer gå en Introduktionsutbildning först.

NYHETER PÅ SCHEMAT 
NalleYoga 3-5 år
BarnYoga 6-8 år 
AshtangaYoga - Mysore
MorgonYoga med frukost
Lunchträning med lunch

Mamma Fit - Med träning utomhus

Här kommer inom kort Sensomamrens schema upp så håll ögonen öppna.