februari 2017

V.6 Hinderbana tränings kurs

hinder3

5-veckors kurs i hinderbana

Basen i kursen är löpning, hinderteknik och löpstyrka. Vi träffas söndagar kl 16.00 för 90 minuters träning. Hälften av passen kommer vara i Helsingborg och hälften på annan ort med tillgång till hinder. Målet är att träna upp den personliga styrkan och förmågan att genomföra ett hinderlopp på ett bra och tryggt sätt. Förhandskrav för att kunna vara med på kursen är att man klarar av att springa  5 km under 35 minuter. 

Du får dessutom 100kr rabatt på kommande Xtreme run i Skåne.

Om Sven som är ledare till denna kurs:
Sven Lindeberg 53 år och världens äldsta landslagsman i militär femkamp någonsinJ Började med femkamp (där militär hinderbana ingår som en gren) 1986 och har sen dess tävlat och tränat alla år. Har medaljer från både VM, EM, nordiska och SM i femkamp. Har under några år även varit sportchef, förbundskapten för de svenska atleterna. Tävlar även i löpning där främsta tiderna ligger på 3000 m hinder (9.43) 10 km 32,01 och marathon 2,39,45.
Driver sen två år tillbaka Xtreme run i NV Skåne, 2016 lopp i Ängelholm, Båstad och Helsingborg, 2015 två lopp. Sven är övertygad om att alla som tävlar i hinderloppen får en betydligt bättre upplevelse om de utnyttjar tillfället och tränar hinderteknik någon gång innan de ställer sig på startlinjen för en tävling.

V.8 Sportlov

Sportlov

Denna vecka är det sportlov för skolbarnen. Samtliga kurser fortsätter som planerat!
Om det är så att du inte kan komma och är bortrest så meddela oss detta så får du gå vid ett annat tillfälle under kursens gång.

Extra öppna klasser V.8 
Onsdag 22/2 kl 09.00-10.00 - SamaYoga
Torsdag 23/2 kl 17.00-18.00 - SamaYoga
Fredag 24/2 kl 17.00-18.00 Funktionell Styrka 

Drop in eller klippkort gäller!

Marie är bortrest så ingen MediYoga onsdag och torsdag
Maria ska åka Vasaloppet så ingen NMU på torsadg och söndag 

Träna MER under Sportlovet
Har du Sportlov så har du alla möjligheter att träna MER.
Du ser Drop In schemat HÄR

V.5-8 Livsnjutarfredag

Fredagsmys - Bastubad

Varje fredag efter Funktionell Stryka, så möts vi på Pålsjöbaden för att bada bastu.
Vi ses där ca 18.30-20.00

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-)

Bara att dyka upp och njuta!