Välkommen till vår studio

PreBALANS är en lugn oas där hela du kan andas, må bra och hitta din balans. Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig omhändertagen och sedd. I våra skönt varma lokaler, där norden möter asien, finns plats för alla. Våra kurser inom bland annat olika yogaformer, pilates, gravidyoga, senioryoga, mamma & barn träning, funktionell stryka, meditation, trx anpassas utifrån dina behov och förutsättningar. I små grupper får du en nära och personlig kontakt med din instruktör.

Yogan sker i vår underbara yogashala där det längst fram finns en stenvägg som representerar grundningen och jorden. Där finns också längst fram ett vattenfall med en Buddha som då representerar vattnet och den flödande energin i Shalan. Längst fram finns ett litet altare där de Indiska gudarna Ganesh som står tar bort alla hinder & Sarasvati som står för kreativitet, kunskap och visdom. Shalan har levande ljus och en belysningen är utarbetad just för att passa under en yogaklass, så det finns inga lampor i taket ovanför som sticker i ögonen. Shalan är också uppvärmd så att kroppen lättare kan öppna upp och slappna av. Värmen i Shalan reglerar vi utefter nivån på klassen då vi ofta inte har fullt så varmt för nybörjare som för vara utövare. Vi har dock minst runt 25 grader i Shalan och sedan upp mot 30 grader. Det är tyst och lugnt då vi ligger på en liten bakgata som inte är trafikerad vilket också ger ett avstånd ut mot den yttre världen.
Båda våra salar är försedda med god ventilation så att nytt syre hela tiden kommer in.

Även pilatessalen är lite varmare, då pilates är en lugnare träningsform och det är lättare för kroppen att öppna upp och slappna av om det är varmt i salen. Båda våra salar är försedda med god ventilation så att nytt syre hela tiden kommer in.

PreBALANS AB
Springpostgränden 3A-B
252 20  HELSINGBORG
Tel:   042 - 400 44 41
bankgiro: 5596-3805

 

Endast öppet efter avtalad tid
Vi håller stängt när kurser och behandlingar pågår. 
Vi finns på plats cirka 30 minuter innan och efter varje klass. Se aktuellt schema. Maila eller prata in ett meddelade på telefonen så kontaktar vi dig.

 

Hyr preBALANS

Det finns möjlighet att hyra studion när den inte är inbokad för andra aktiviteter.

 

 

Petra Tillgren
petra@prebalans.se
Föreståndare och ansvarig

Bilder från studion