DECEMBER 2014

V.49

Paul Terrel – Inversion Therapy

Inversion Therapy is a revolutionary new form of  Yoga Therapy that brings balance and harmony to mind, body and spirit while conferring specific physical and psychological benefits. Din stund börjar på mattan där du får som en Shiatsu behandling och därefter lyfter Paul upp dig i luften (som när vi gör Acro Yoga) och fortsätter behandla dig i tygdlöst tillstånd. Detta är något som man bara måste uppleva.
Här kan du se en kort session ur en behandling.

Varmt välkOMmen!

V.50

Advent retreat i ljugnets tecken med spa och relax

Advent retreat i Sverige 13-14 december 2014
I december 2014 arrangerar vi yoga, meditation & Spa reteat på Asia Spa i Varberg. Två sköna, lyxiga och avkopplande dagar fyllda med yoga, meditation, god mat, lugn, spa behandlingar, spa vistelse.

Det som inkluderas i priset är:
• 1 natt
• Frukost (söndag), lunch, middag (lördag)
• Alla yogaklasser
• Fri tillgång till SPA avdelningen lördag och söndag
• Fri tillgång till aktivitetsrummet med mer yoga (rekommenderar Yoga-Avspänning på lördagen & de 5 tibetanerna på söndagen)
• Fri tillgång till te, frukt och nötter i Spa avdelningen

Du får två yoga sessioner av Petra om dagen och har dessutom tillgång till ytterligre yoga och avspänning i aktivitetsrummet. Vi lägger fokus på att finna lugn och harmoni i våra yoga sessioner som är YinYoga och RestoretiveYoga.

V.51

Denna vecka slutar höstens alla kurser


Höstens kurser slutar denna vecka och team preBALANS vill ödmjukast tacka för terminen som gått.

Veckorna 52-3 erbjuder vi ett Midvinterkort då du får träna HUR mycket du vill på VAD du vill, precis som under Sommarkortet. Samtliga klasser är på mixad nivå och det är drop in utan förbokning.

Vinterns kurser startar V.4
 

V.52

Midvinterkort

Denna vecka startar Midvinterkortet då du får träna HUR mycket du vill på VAD du vill, precis som under Sommarkortet. Samtliga klasser är på mixad nivå och det är drop in utan förbokning. Midvinterkortet gäller veckorna 52-3.

Schemat varierar varje vecka så att du får möjlighet att prova på mycket som möjligt under denna period för att se vad du vill födjupa dig i till vinters kurser som startar V.4Här ser du aktuellt schema för vecka 52

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.52

Rea i shopen

Allt i butiken 30% julrea som startar söndagen den 28 december. Passa på!

Tillexempel finns det följade i shopen:

Eteriska oljor

Smycken

Jag väljer vara kort
Sancho

Ekologiska yoga kläder för både män och kvinnor

Ekologiska pilates kläder samt vardagskläder
Hampa protein
Spirulina
Vetegräs

Evighetsljus
Yoga skylt
Aloe2Go
Pomesteen
Bastuhonung
Peeling
Brun utan sol
Linement
m.m.

V.49-52

Fredagsmys - Bastubad

 

Varje fredag efter Funktionell Stryka, så möts vi på Kallis för att bada bastu.

Vi ses där ca 18.30-20.00

 

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-)