Så här jobbar vi

Vårt arbetssätt - så här fungerar det på preBALANS

Vår träning

Vi har valt att jobba i kursform för att kunna hålla en högre nivå. Varje kurs följer en kursplan som är satt i förväg, men som också anpassas efter gruppen och deltagarna. Detta innebär att varje kurstillfälle ser lite olika ut, och vi jobbar mot ett satt mål i slutet av kursen. 

Hälsodeklaration

Första gången du kommer till preBALANS fyller du i en mindre hälsodeklaration, som du och din kursledare går igenom för att se vilka behov du har. Detta tar vi sedan hänsyn till under kursen för att ge dig bästa möjliga träning.

Personligt 
Vi jobbar nära våra kunder och gemenskapen är av stor vikt för oss. I vår välkomnande miljö är stämningen lätt och fylld med glädje. Detta kallas KULA på yogaspråk och betyder "community of the heart". Hos oss blir du som individ sedd varje gång du kommer; Vi kan namnen på alla våra deltagare och du får personlig feedback och återkoppling. Våra grupper är små och personliga så du får personlig träning trots att det är en gruppaktivitet. Så även om du annars inte gillar gruppträning -  är det vi gör helt annorlunda.

Hygien
Renligheten och hygienen är mycket viktig för oss. Vi rengör och decinficerar våra redskap och mattor efter varje gång. Under FÖR ALLAS TRIVSEL kan du läsa mer om vad alla underbara deltagare gör för allas trevnad.

För dig som tar livet och träning på allvar

Vi premierar dig som vill vara regelbunden i din träning genom att erbjuda dig som bokar sig på två kurser parallellt att kostnadsfritt delta på alla andra kurser av samma form. Detta innebär att om du  t.ex. är bokad på en yogakurs och en pilateskurs, så kan du alltså träna på måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och lördagar och endast betala för två dagar. 

Livsnjutardagar
Livsnjutardagar arrangerar vi för våra aktiva medlemmar ungefär en gång i månaden. Detta gör vi för att öka gemenskapen och för att helt enkelt må bättre i livet.

Medlemserbjudande
Som medlem på preBALANS så får du ta del av våra olika medlemserbjudande. Aktuella erbjudanden skickas till dig i informationsmailet inför kursstaren. 

Hos oss är varje människa unik!