DECEMBER 2023

V.50 Spa - YinYoga - Meditation Retreat i lugnets tecken

Advent retreat i lugnets tecken på Asia Spa

Adventretreat i Sverige 16-17 december 2023.
16-17 december 2023 arrangerar vi vårt årliga adventretreat med yinyoga, meditation & Spa retreat på Asia Spa i Varberg. Två sköna, lyxiga och avkopplande dagar fyllda med yoga, meditation, fascia release, god mat, lugn, spabehandlingar, spa vistelse. 

Det som inkluderas i priset är:
• 1 natt med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 800 kr/enkelrum)
• Frukost (söndag), lunch, middag (lördag)
• Alla yogaklasser
• Fri tillgång till SPAavdelningen lördag och söndag
• Fri tillgång till aktivitetsrummet med mer yoga (rekommenderar Yoga-Avspänning på lördagen & de 5 tibetanerna på söndagen)
• Fri tillgång till te, frukt och nötter i Spaavdelningen

Du får totalt fyra yoga sessioner av Petra och har dessutom tillgång till ytterligare yoga och avspänning i aktivitetsrummet. Vi lägger fokus på att finna lugn och harmoni i våra yogasessioner som är YinYoga och RestoretiveYoga.

Pris 
6200 kronor 

Betalning/Bokningsregler
När du anmäler dig betalar du 2000 kr som är din anmälningsavgift och en del av retreatkostnaden. Bokningen är bindande tre veckor innan och bokningsavgiften är inte återbetalningsbar. Betalningen sker till preBALANS bankgiro 5596-3805
Resterande betalas senast 31 novmeber. 

Tvagning på Japanskt vis
Du får fri tillgång till japanska Spa där du renar både kroppen och själen. Du börjar med att skrubba och skjölja dig ren i tvagningsrummet. Därefter är det fritt fram att sjunka ned i de varma källorna för att koppla av och njuta. Det första steget renar kroppen, det andra själen. Du får också tillgång till Vitality pool, bastu oas, avslappnings rum, varma källor, soltrerrass.

Hur bokar jag
Du bokar dig på www.bokadirekt.se

Läs mer om denna underbara och alltid lika populära advent retreat HÄR