Juli 2018

V.26 Nytt ansikte i team preBALAN - MARTINA

Vi vill passa på att välkOMna Martina till team preBALANS 

Martinas klasser i Sommar
V.26 Har hon sin första VinyasaFlow klass 
V.31 YinYangYoga
V.32 YinYangYoga
Ni kommer också träffa henne under både Sensommaren och Höstenskurser och då både i VinyasaFlow och YinYangYoga. 

OM Martina
Matina har en 200 timmart Vinyasa Yoga teacher training som är godkänd av Yoga Alliance. Hon undervisar klasser i HathaYoga, VinyasaYoga, Yin/RestoretiveYoga. 
I grunden har hon även en SAFE education gruppträningsinstruktörs utbildning med  inriktning Yoga, totalt 100 timmar som även då innefattar anatomi. 
Har inspirerats av bland annat Bruce Young, Ross Rayburn och Frida Lenz. 
Hon tycker även om löpning, alltid utomhus och gärna i backar! Sprang sitt första halvmarathon i Köpenhamn 2017 och planerar att springa fler. Tycker även om att resa, tvättbjörnar, pålägget Marmite och Elvis. Martinas klasser är prestigelösa, fysiskt utmanande men också lugna. Hon vill att alla ska känna sig välkomna på hennes klasser, det är det viktigaste. 

V.27 72-Meditationer med Gästlärare Saleh Vallander

Gratis workshop med Saleh Vallander som precis har släppt boken
"72 meditationer - för dig som inte har tid att meditera."

Att meditera är lättare och roligare än du kanske tror. Och det behöver inte heller ta särskilt mycket av din tid, utan kan lätt passas in i din vardag. Meditation ger en bredare aktivering av hjärnan och ett mer harmoniskt kroppstillstånd. Det är visat i flera studier och är något du själv kommer att märka när du mediterar.

Dag: Torsdag 5 juli 
Tid: 18.00-20.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter
Bokning: Detta event måste förbokas på vår Facebook sida där du klickar i KOMMER

SALEH VALLANDER
är född i Jerusalem av en svensk mamma och palestinsk pappa. Större delen av hans uppväxt bodde familjen i Mellanöstern, men efter gymnasiet återvände Saleh till Sverige för att utbilda sig till läkare. De många omställningarna i hans omgivning gav Saleh ett brett kulturellt perspektiv men gjorde också att han tidigt började kontemplera över vem han egentligen var bortom sina kulturella identiteter. När Saleh gick sitt tredje år på läkarprogrammet hamnade han i en livskris som ledde till ett studieuppehåll där han gav sig ut på en inre och yttre resa. Han lärde sig meditera, träffade visa läromästare, läste allt han kom över om psykologi och meditation, gick i terapigrupper, gick kurser i KBT och meditationslära...
"Det mest värdefulla jag har fått med mig från min resa är själva teknikerna för hur man mediterar. De är nyckeln och de finns samlade i den här boken."

V.27-30 Sommarkort

DSC05124

Sommarkort - Träna HUR mycket du vill på VAD du vill

Under veckorna 25-33 erbjuder vi vårt populära SOMMARKORT som ger dig möjlighet att träna HUR myckt du vill och på VAD du vill. 

Detta kort är perfekt för dig som vill prova på våra olika träningsformer men är också toppen för dig som redan är biten och vill ha ännu mer:-)
Så inga förutsättningar krävs utan du som nybörjare och som van utövare är varmt välkommen!

Drop In
Du är också varmt välkommen att komma som drop in. 200 kronor/klass och tillfälle.
Bara att komma och dyka upp och är endast i mån om plats. De med Sommarkort har förtur till platser.

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.28 team preBALANS ELLA

Ella har varit en del av team preBALANS unde vintern/våren och några av er har träffat henne och haft nöjet att få Yoga tillsammans med henne. Vi vill passa på att belysa henne och hennes klasser lite extra. 

Ellas klasser i Sommar
V.28 MedicinskYoga & BasalKroppskännedom
V.29 MedicinskYoga
V.30 MedicinskYoga & Dans med Kroppskännedom & Hållningsträning
V.31 MedicinskYoga & BasalKroppskännedom

I Sensommar & Höst håller hon följande kurser:
MedicinskYoga (MediYoga), Basalkroppskännedom (BK),
Dans med Kroppsmedvetande- och Hållningsträning 

OM Ella
Ella är legitimerad sjukgymnast och har arbetat  inom primärvården i 30 år. Vid sidan av den tradionella sjukgymnastisken har hon under de senaste 20 åren inriktat sig på psykosomatiken och där ligger hennes största intresse. 
Hon har utbildat sig i alla fyra stegen inom Basal Kroppskännedom och är lärare i MedicinskYoga instruktör steg 1 och 2. 
Hennes enorma erfarenhet av att handleda patienter i grupp men även individuellt med allehanda besvär: rygg-,axel-,nacke-, höft-, knä-,fotbesvär, rehabilitering efter ortopediska skador, kronisk värk, fibromyalgi, spänningstillstånd, depression, utmattningsdepression, sömnproblem, spänningshuvudvärk , ångest m.m. gör att verkligen alla kan delta på hennes klasser.

V.29 Nytt ansikte i team preBALANS - Akiko

Vi vill hälsa Akiko varmt välkOMmen till team preBALANS
Akikos första klasser är vecka 29 på Sommarschemat. Så passa på att prova hennes yoga innan Sensommarens kurser drar igång V.34

Akikos klasser i Sommar
V.29 SivanandaYoga
V.30 SivanandaYoga
V.31 SivanandaYoga
Under Sensommaren och Hösten kommer Akiko att hålla kurser i SivanandaYoga.

OM Akiko
Akiko är född i Tokyo, Japan.
Sedan 12 års ålder har hon tränat gymnastik och den flexibla egenskapen hjälpte henne att engagera sig i yoga världen. Färdig med teacher training hos Sivananda yoga lärare(Siromani) Kanon Miwa(2007)