DECEMBER 2024

V.50  Lyx Retreat med YinYoga- Spa & Meditation

Lyxretreat med fokuis på återhämtning 

Adventretreat i Sverige 14-15 december 2024 med fokus på återhämtning.

14-15 december 2024 arrangerar vi vårt årliga adventretreat med yinyoga, meditation & Spa retreat på Asia Spa i Varberg. Två sköna, lyxiga och avkopplande dagar fyllda med yinyoga, meditation, fascia release, gongmeditation, god mat, lugn, spa vistelse, behandlingar m.m 

Det som inkluderas i priset är:
• 1 natt med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 800 kr/enkelrum)
• Frukost (söndag), lunch, middag (lördag)
• Alla yogaklasser
• Fri tillgång till SPAavdelningen lördag och söndag
• Fri tillgång till aktivitetsrummet med mer yoga (rekommenderar Yoga-Avspänning på lördagen & de 5 tibetanerna på söndagen)
• Fri tillgång till te, frukt och nötter i Spaavdelningen

Du får totalt fyra yoga sessioner av Petra och har dessutom tillgång till ytterligare yoga och avspänning i aktivitetsrummet. Vi lägger fokus på att finna lugn och harmoni i våra yogasessioner som är YinYoga och RestoretiveYoga.

Pris: 6200 kronor 

Betalning/Bokningsregler
När du anmäler dig betalar du 2000 kr som är din anmälningsavgift och en del av retreatkostnaden. Bokningen är bindande tre veckor innan retreaten och bokningsavgiften är inte återbetalningsbar. Betalningen sker till preBALANS bankgiro 5596-3805
Resterande betalas senast 16 november.

Tvagning på Japanskt vis
Du får fri tillgång till japanska Spa där du renar både kroppen och själen. Du börjar med att skrubba och skölja dig ren i tvagningsrummet. Därefter är det fritt fram att sjunka ned i de varma källorna för att koppla av och njuta. Det första steget renar kroppen, det andra själen. Du får också tillgång till Vitality pool, bastu oas, avslappnings rum, varma källor, soltrerrass.


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan för att komma till bokningen.