APRIL 2024

V.14 Lör dig meditera på 30-dagar

30-dagars Meditationsutmaning

I denna meditationsskola får du möjlighet att prova olika meditationstekniker för att finna vilken teknik som fungerar bäst för dig och för att lära dig meditera.
 
Jag är övertygad om att en stund om dagen där vi kopplar bort allt annat och landar i kroppen gör otroligt stor skillnad för hälsan. Genom att göra det till en vana att meditera under goda förutsättningar gör chanserna större att du även fortsätter när det är utmanande i livet, vilket då gör att du tar dig igen dessa utmaningar på ett bättre sätt.

Varje vecka lägger vi ut en ny meditation som du sedan praktiserar under en vecka. Dessa tekniker och tillfällen är olika långa. Det kan räcka med att du ger dig själv 3 minuter om dagen och den tiden har du. 
Du får praktisk erfarenhet av meditation och en förståelse för meditationens positiva effekter. Du kommer att lära dig olika meditationer, som du sedan kan fortsätta att utöva på egen hand efter utmaningens slut. 

Meditation är en vetenskaplig metod som bland annat hjälper oss att hitta fokus, minska stress och komma ner i varv. Meditation hjälper oss att bli mer närvarande i nuet och leder till en genuin känsla av inre ro och välmående. 

Start: 1 april 2024
Tid: Varje vecka läggs en ny meditation upp i onlinegruppen
Plats: Online i vår onlinegrupp som du får länk till när du bokat dig
Pris: 650 kronor


Klicka på Boka länken nedan för att komma till bokadirek.se där bokningen ligger.

V.18 Valborg & 1 maj

Valborg & 1 Maj

Fler helgdagar och än en gång önskar preBALANS dig en fin helg med Valborg och 1 Maj.