mars 2019

V.10 InspirationsDag - Gerdahallen

Inspirationdag på Sveriges största träningsanläggning - Gerdahallen i Lund

En dag fylld av energi, glädje och inspiration för dig som älskar träning och hälsa. Dagen riktar sig både till dig som är instruktör och till dig som tränar. 
Vi lovar glädje, gemenskap och en grym träningskick i samarbete med inspiratörer som Tobias Karlsson, Kristina Andersson, LesMills, Petra Tillgren m.fl.

Petra kommer hålla en MorgonFlow klass kl 09.15-10.15
En härlig morgonklass med sköna flöden där en mer medveten andning ger utrymme till en djupare upplevelse. Med ett långsammare tempo ges tid att utforska varje position så att nya elever kan bygga självförtroende medan mer avancerade elever kan förfina fundamentala grundprinciper och utforska på djupet.

Dag: Lördag 9 mars 2019
Plats: Gerdahallen Lund
Tid: 09.00-17.00


 

V.11 Yoga Intensivkurs

Under en intensiv helg erbjuder vi en introduktionskurs i yoga. Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!
Introduktionskursen är en bra grund inför Sommarträningen då det är öppna klasser och när du gått denna så kommer du få ut ännu mer av Sommarträningen.  
Du får dessutom delta på två yoga klasser under vecka 12. Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill ge dig en helg full av yoga för att att förfina teknikerna.

Dag: Lördag 16 mars samt Söndag 17 mars 
Tid: 09.00-13.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter

V.12 Förlossningsförberedande Ws för dig och din partner

Förlossningsförberedeande workshop för dig och din partner

Denna workshop ger dig och din partner en mysig tid tillsammans med tips på hur ni kan jobba tillsammans inför förlossningen.
Avslappning, andningsövningar, praktiska råd, pappans roll i förlossningsrummet, listan kan bli lång. Inte minst vad har ni för förväntningar på er förlossning och personalen där. Du får verktygen du behöver för att känna dig trygg inför förlossningen.
Naturligtvis kommer det att finnas gott om tid till frågor ni kan ha om allt möjligt som rör er fantastiska resa till att bli föräldrar, även det som händer när ni kommer hem. Vi varvar teori och praktik. 

Livet blir aldrig mer detsamma en ny människa har fötts :-)

Dag: Torsdag 21 mars 2019
Tid: 18.00-20.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter

V.12 Pilates Intensivkurs

Under ett tillfälle fördelat på två dagar erbjuder vi en introduktionskurs i Pilates.
Kursen är både praktiskt och teoretiskt lagd. Vi går grundligt igenom Pilates grund principer. Denna helgkurs rekommenderar vi dig som är nyfiken på att prova på Pilates.
Introduktionskursen är den perfekta grunden inför Sommarträningen då det är öppna klasser och efter denna introduktionskurs kommer du att få ut ännu mer av din sommarträning. Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din Pilatesträning eller vill repetera och finslipa tekniken.  
Du får dessutom delta på två valfria Pilates klasser under vecka 13.  
Under denna helg blir det mycket Pilates på kort tid :-)


Dag: Lördag 12 mars samt Söndag 13 mars
Tid: 09.00-12.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter


 

V.12 GongBad / Meditation

Gong Bad / Gong Meditation med gästlärare Elisabeth

Ett gongbad, eller gong-ljudmeditation är en ljudmassage för både kropp och själ. 
Ljudet från gongen innehåller ett enormt spektrum av frekvenser o vibrationer. Ljudet kommer till dig o din kropp, fortplantar sig o sätter kroppsvätskan i rörelse, vibrerar och balansera varenda molekyl för att skapa balans och "healing". Gongens mäktiga hänförande ljud ger dig inget utrymme att tänka en enda tanke. Gogen tar dig till en djupare medvetenhet och in i ett djupt meditativt tillstånd.
 
Vi inleder med ett kortare yogapass och avslappning. Du kommer sedan att ligga eller sitta skönt på din yogamatta när du badas i ljudvågor. Ta på dig bekväma kläder.  

Dag: Söndag 24 mars 2019
Tid: 16.00-18.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter
Gongspelare: Elisabeth 

V.13 Earth Hour - Meditation & Mantran

Earth Hour 2019 - Donationsklass

Lördag 30 mars 2019 klockan 20.30-21.30 lokal tid släcker världen för klimatet under Earth Hour – världens största miljömanifestation. Hundratals miljoner människor i 178 olika länder var med under 2016, vilket är ett nytt globalt rekord för Earth Hour. Engagemanget är fortsatt stort i Sverige och 84 procent av landets kommuner deltog med olika klimataktiviteter under förra Earth Hour.
Lär mer om detta HÄR

Ljusmeditation & Mantran Happening klass
Dag: Lördag 30 mars 2019
Tid: 20.30-21.30
Plats: preBALANS HelhetsCenter


Vi skänker intäkterna för denna klass till WWF. Så du gör två bra saker genom att delta på denna klass.

V.13 Öppet Hus med GRATIS prova på

Öppet Hus Dag kl 10.00-15.00

Söndagen den 31 mars har vi Öppet Hus Dag och erbjuder flera olika klasser som du som helt ny på preBALANS får prova på GRATIS.
För övriga gäller ett drop in pris på endast 100kr (ord pris 250kr)
Team preBALANS finns på plats för tips och råd gällande val av kurs, träning, kost m.m.

Flera specialerbjudanden i shopen just denna dag avslöjas på plats så kika förbi.
Conny finns på plats och ger dig 15 min prova på massage

Öppet Hus Schema
10.00-11.00 Yoga
11.15-12.15 VinyasaYoga
12.30-13.30 Pilates
13.45-14.45 YinYoga

Ingen förbokning krävs utan bara att dyka upp, men principen först till kvarn som gäller.
Bara kom förbi och sitt ner i vår myshörna och njut av en kopp yogithe och raw snacks m.m.

Varmt välkOMmen till din oas mitt i centrala Helsingborg, Springpostgränden 3b, Huvudentren (ej 3a som är vår behandlingsentre)