maj 2019

V.18 Squat challenge

30 dagar squat challenge

Öka din rörlighet i såväl fotleder, knäleder, höfter, bäcken, länd, bröstrygg genom att delta på denna challenge.
Du som vill vara med meddelar direkt ditt intresse i studion så att vi nu en dag innan den 1 maj kan filma dig var du är i din squat idag och sen då filma den 31 maj för att då se och jämföra resultatet. 
När du anmäler dig i studion så berättar vi mer om vad som gäller. Du kommer då på egen hand att göra dina squats under 30 dagar och det kostar inget. 
Det enda vi vill är att du använder taggen #squatchallenge och kommer dela din film.

#squatchallenge

V.18 Förlossningsförberedande för dig och din partner

Förlossningsförberedeande workshop för dig och din partner

Denna workshop ger dig och din partner en mysig tid tillsammans med tips på hur ni kan jobba tillsammans inför förlossningen.
Avslappning, andningsövningar, praktiska råd, pappans roll i förlossningsrummet, listan kan bli lång. Inte minst vad har ni för förväntningar på er förlossning och personalen där. Du får verktygen du behöver för att känna dig trygg inför förlossningen.
Naturligtvis kommer det att finnas gott om tid till frågor ni kan ha om allt möjligt som rör er fantastiska resa till att bli föräldrar, även det som händer när ni kommer hem. Vi varvar teori och praktik. 

Livet blir aldrig mer detsamma en ny människa har fötts :-)

Dag: Torsdag 2 maj mars 2019
Tid: 17.00-19.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter

V.21 Mors Dag

Söndag 26 Maj 2019 

På preBALANS finner du presenterna med extra omtanke bakom.
Rekommenderar något av följande som allt är lika uppskattat.

  • Massage behandling
  • Personligträning
  • SommarKort
  • 2-dagar Advent Retreat 
Vi har fler saker i vår shop i studion på Springpostgränden 3B i Helsingborg, som tex: yogaprops, yogablock, yogastraps, yogahanddukar, yogamattor, pilatesrullar, pilates strumpor, netikanna, vetekudde, ekologiska träningskläder, pilates mattor, pilates bollar, evighetsljus, smycken, eteriska oljor, ekologiska tvålar, mattrengöring, okika hudvårdsprodukter, kosttillskott, te, aloevera, triggerbollar och massor mer.


Varmt välkOMmen till oss och vi har öppet shopen ca 30 min innan/efter varje klass/kurs, så se aktuellt schema för öppetider annars kontakta oss för att avtala tid.

V.22 Pilates Rulle Workshop för hemmaträning

Program för hemmaträning med Pilatesrullen

Träning med Pilatesrullen är både effektiv och rolig. Du kan även använda den till effektiv egenmassage. Du får under denna workshop tips på hur du på egen hand kan träna både styrka, balans, bålstabilitet (mage/rygg styrka) samt egenmassage.
I kursen ingår även kursmaterial med träningsprogram för hemma bruk. I pausen bjuder preBALANS på fika. Perfekt inför sommarträningen. Rullar finns att köpa i studion.

Dag: Torsdag 30 maj  2019
Tid: 14.00-16.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter 

V.22 Kristi Hmmelsfärds dag

Kristihimmelsfärds dag & Pingst 

Kristihimmelsfärds dag 30 maj 2019
Pingst 8-10 juni 2019

Samtliga kurser fortsätter som planerat dessa helgdagar.
Är du ledig så passa på att komma extra som drop in.