Livsnjutardagar

Hälsa är så mycket mer än att träna och utöva yoga eller pilates. Den sociala biten är minst lika viktig för hälsan och välbefinnandet som fysisk aktivitet. Att göra saker man tycker om har också en positiv effekt på hälsan.

Träffa likasinnade
Vi delar redan idag ett stort gemensamt intresse för vår hälsa genom yoga, pilates eller liknande. För att öka välbefinnandet ytterligare och även få in den sociala aspekten har vi utökat vårt utbud med det som vi kallar livsnjutardagar. Under dessa dagar har vi möjlighet att ta del och lärdom av varandras erfarenheter, upplevelser samt få svar på eventuella frågor. En livsnjutardag handlar om att göra något trevligt tillsammans. Det är både ett bra och trevligt sätt att inleda såväl som att avsluta en kurs på. 

För vem? 

Livsnjutardagar arrangerar vi för våra aktiva medlemmar ungefär en gång i månaden. Detta gör vi för att öka gemenskapen, vilket vi på yogaspråk kallar KULA (community of the heart).

Några exempel på tidigare livsnjutardagar
Några av de aktiviteter vi haft tidigare är bastubad, matlagningskurs, sabreringskurs, hundpromenad, bowling, ostprovning, rawfood, olika föreläsare m.m. 

Kommande livsnjutardagar

En livsnjutardag kan innefatta precis vad som helst och det är du som medlem som kommer med förslag på vad som för dig är livsnjutning och sedan arrangerar vi det. Detta är inget som vi tar betalt för utan gör med ren glädje för att öka vår KULA känsla. Om vi gör något som kostar pengar så är det endast till självkostnadspris. 

Bastu & kallbad

Fredagsmys - Bastubad

Varje fredag efter Funktionell Stryka, så möts vi på Pålsjöbaden för att bada bastu.
Vi ses där ca 18.30-20.00

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-)

Varje fredag under vinterperioden samlas vi på Pålsjöbaden för bastubad kl 18.30-20.00. Vi fyller på våra positiva depåer och låter det negativa sköljas bort.
En bastumössa är att rekommendera och badskor när det börjar närma sig vintern och blir isigt på trappan. Passa på att göra det till ditt vecko SPA med hårinpackning, skrubb, bastuhonung osv. Ett avslappnande sätt att avsluta veckan på och energigivande inför helgen.
I butiken i studion finns det både bastuhonong och macadamian skrubb att köpa som varm rek

Bara att dyka upp och njuta!