Viktminskning

Gå ner i vikt och behåll din viktminskning

Varje människa har ansvar för sin hälsa. Kropp och själ en en enhet, som vårt viktminskningsprogram medvetet värnar om. Genom att positivt påverka livsstilen har du möjlighet att påverka hälsa och välbefinnande. Vi ger så många som möjligt chansen att må bättre både fysiskt och psykiskt, genom att undervisa i tankarnas kraft, kost- och motionsvanor samt en hälsofrämjande livsstil.

Eftersom viktminskning kan kännas jobbig, har vi tagit fram ett program där du står i centrum. Vi hjälper dig att komma till rätta med övervikten för gott. Du för professionell uppföljning, så att viktnedgången sker på ett hälsosamt sätt. Kroppssammansättningen analyseras med hjälp av InnerScan för att till varje pris undvika jojo-effekten och vara säker på att det är fett du tappar och inte vätska eller ännu värre muskler.

Med vårt viktminskningsprogram får du alltid personlig rådgivning. Vi stöttar, när motivationen sviker. Vi har också recept på enkla maträtter och erbjuder även fysisk aktivitet i små personliga grupper.

Varmt välkommen att boka in en individuell och personlig rådgivningsträff.

All lycka!

 Kom I Form-Kurs

Under vår Kom I Form kurs får du lära dig hur du äter, rör dig och lever för att må riktigt bra! Viktminskning ökad energi och högre livskvallitet är bara några av vinsterna du kan göra genom att delta på denna kurs! Vi går igenom träning, avslappning, livsstilsförändringar och kostrådgivning. Förutom gemensamma träffar i grupp där du kan låtar dig motiveras av andra kommer du att få övningar att göra hemma på egen hand. På så sätt får du ta del av fördelarna med en individuellt riktad kost- och träningsplan samtidigt som du får gruppens stöd och motivation.


Denna kurs passar dig som vill få bättre och hälsosammare vanor. Inga grundförutsättningar krävs. Under kursen kommer ni att få prova på alla våra olika träningsformer och vi kombinerar styrka med kondition. Utöver dessa alla träningstillfälle så tillkommer två gånger för incheckning och utcheckning som innebär samtal med dietist och personligtränare, hälsokontroll, mätningar osv.

 

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om kursen såsom pris, lärare, dagar, tider och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

 

 

Information och Bokning

Frågor!

Vill du boka tid eller vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 
042 - 400 44 41.