Viktminskning - Din PT/Coach

Gå ner i vikt och behåll din viktminskning

Varje människa har ansvar för sin hälsa. Kropp och själ en en enhet, som vårt viktminskningsprogram medvetet värnar om. Genom att positivt påverka livsstilen har du möjlighet att påverka hälsa och välbefinnande. Vi ger så många som möjligt chansen att må bättre både fysiskt och psykiskt, genom att undervisa i tankarnas kraft, kost- och motionsvanor samt en hälsofrämjande livsstil.

Eftersom viktminskning kan kännas jobbig, har vi tagit fram ett program där du står i centrum. Vi hjälper dig att komma till rätta med övervikten för gott. Du för professionell uppföljning, så att viktnedgången sker på ett hälsosamt sätt. Kroppssammansättningen analyseras med hjälp av InnerScan för att till varje pris undvika jojo-effekten och vara säker på att det är fett du tappar och inte vätska eller ännu värre muskler.

Med vårt viktminskningsprogram får du alltid personlig rådgivning. Vi stöttar, när motivationen sviker. Vi har också recept på enkla maträtter och erbjuder även fysisk aktivitet i små personliga grupper.

Varmt välkommen att boka in en individuell och personlig rådgivningsträff.

All lycka!

Frågor!

Vill du boka tid eller vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 
042 - 400 44 41.