Maj 2013

V.18

springtime springtime

preBALANS Springtime gäng

Vi tränar inför New York loppet som är i juni, men såklart kan alla som vill vara med vara med oavsett om du ska med till New York eller ej.

Anmäl ditt intresse skyndsamt!

Mer information om våra träningstider osv.kommer närmare!

Bokade är just nu: Petra, Björn, Thomas, Kia, Sara, Anneli, Louise

Loppet är:
Dag: Lördag 4 maj
Sträcka: 1 mil
Start tid: ca 15.00

 

 

V.18

Inversion Therapy is a revolutionary new form of Yoga Therapy that brings balance and harmony to mind, body and spirit while conferring specific physical and psychological benefits. Din stund börjar på mattan där du får som en Shiatsu behandling och därefter lyfter Paul upp dig i luften (som när vi gör Acro Yoga) och fortsätter behandla dig i tygdlöst tillstånd. Detta är något som man bara måste uppleva.
Här kan du se en kort session ur en behandling.

 

Dag: Lördag 4 maj & Söndag 5 maj 2013
Plats: preBALANS behadlingsdel (ingång Springpostgränden 3A, Behandlings Entré)

 

 

V.18

Meditations konsert - Konsert med overtone singing, singin bowls, gongs m.m.

 

Paul kommer hålla en kort konsert i overtone singing, vilket kan beskrivas som två eller flera toner som kommer från en och samm röst.
Du som deltar får en fantastisk upplevele och djup meditation. Du bjuds in till en inre resa, en meditation, buren av harmonisk musik från röst, tambura, gong gongs, tibetansk skål och andra instrument. Detta är något som är svårt eller omöjligt att beskriva och bara måste upplevas.

 

Fråga gärna någon av dem som deltog på sommarens yoga retreat då de fick en överraskningskonsert på lördag kvällen med Paul.

Paul uppträder annars med The Overtone Choir, Ehe Overtone Ensemble och The Harmonic Orchestra. Han jobbar också som therapist, workshop ledare och musiker och är grundaren till Principal of The School of Inversion therpay i London.

 

Dag: 5 maj 2013
Tid: 18.30- ca19.30

 

V.19

Kristi himmelsfärds dag

Samtliga kurser fortsätter i vanlig ordning under Kristi himmelsfärds dag.

 

 

Deva Premal, Mitten & Manose - Konsert

 

För första gången kommer de till Helsingborg och såklart kommer team preBALANS att vara där och vi hoppas att fler av våra preBALANS brödrar och systrar kommer:-)
Konserten ingår i deras Europaturné som kommer att ske under april till juni 2013. Turnén startar i Moskva och fortsätter sedan till Sankt Peterburg, Kiev, Helsingfors, Stockholm, Helsingborg, Hamburg, Berlin, och sedan vidare till miljonstäder i Spanien, Portugal, Schweiz, Belgien Holland och England. Sammanlagt 25 olika konserter med cirka 50 000 deltagare. Nu har du chansen att vara en av dem!

En konsert som inte lämnar någon oberörd. Deva och Miten har nära kontakt med publiken och i många sånger eller chants får publiken sjunga med. De sjunger på det fornindiska språket "Sanskrit" och på engelska. De framför Mantran och egenkomponerade låtar. Den nepalesiska flöjtspelare Manose spelar på en bansuri flöjt. Specialgäst för turnén är Maneesh De Moor. På scenen lyser glädjen, skratten och kärleken mellan artisterna och detta sprids vidare till publiken. Tystnaden mellan melodierna fortsätter att skapa en magisk stämning. Konserten varar ca 3 timmar med 20 minuters paus. En ny CD släpps i samband med Europaturnén – A Deeper Light– en blandning av mantra och reggae.

Före och under pausen finns möjligheter till förköp av denna CD som inte släpps i butikerna förrän till hösten.

 

 

V.20

Workshop Pilates stor boll

Träning med den stora Pilatesbollen är både effektiv och rolig.
Du får tips på hur du på egen hand kan träna både styrka, balans och bålstabilitet (mage/rygg).
Övningarna är inspirerade från Pilates, PowerBall och Funktionell träning.
Låt denna workshop vara till inspiration inför kommande Pilates Fortsättnings kurs.

Kursmaterial med träningsprogram för hemmabruk ingår i kursavgiften. I pausen bjuder preBALANS på fika.

 

Dag: Fredag 17 maj 2013
Tid: 18.00-21.00

Plats: preBALANS HelhetsCenter

 

 

 

 

 

Pingst

Samtliga kuser fortsätter i vanlig ordning under Pingsten.