Workshops & Happenings

V.27 72-Meditationer med Gästlärare Saleh Vallander

Gratis workshop med Saleh Vallander som precis har släppt boken
"72 meditationer - för dig som inte har tid att meditera."

Att meditera är lättare och roligare än du kanske tror. Och det behöver inte heller ta särskilt mycket av din tid, utan kan lätt passas in i din vardag. Meditation ger en bredare aktivering av hjärnan och ett mer harmoniskt kroppstillstånd. Det är visat i flera studier och är något du själv kommer att märka när du mediterar.

Dag: Torsdag 5 juli 
Tid: 18.00-20.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter
Bokning: Detta event måste förbokas på vår Facebook sida där du klickar i KOMMER

SALEH VALLANDER
är född i Jerusalem av en svensk mamma och palestinsk pappa. Större delen av hans uppväxt bodde familjen i Mellanöstern, men efter gymnasiet återvände Saleh till Sverige för att utbilda sig till läkare. De många omställningarna i hans omgivning gav Saleh ett brett kulturellt perspektiv men gjorde också att han tidigt började kontemplera över vem han egentligen var bortom sina kulturella identiteter. När Saleh gick sitt tredje år på läkarprogrammet hamnade han i en livskris som ledde till ett studieuppehåll där han gav sig ut på en inre och yttre resa. Han lärde sig meditera, träffade visa läromästare, läste allt han kom över om psykologi och meditation, gick i terapigrupper, gick kurser i KBT och meditationslära...
"Det mest värdefulla jag har fått med mig från min resa är själva teknikerna för hur man mediterar. De är nyckeln och de finns samlade i den här boken."