Workshops & Happenings

V.51 Förlossningsförberedande kurs för dig och din partner

Förlossningsförberedeande workshop för dig och din partner
Denna workshop ger dig och din partner en mysig tid tillsammans med tips på hur ni kan jobba tillsammans inför förlossningen.
Avslappning , andningsövningar, praktiska råd, pappans roll i förlossningsrummet, listan kan bli lång. Inte minst vad har ni för förväntningar på er förlossning och personalen där. Du får verktygen du behöver för att känna dig trygg inför förlossningen.
Naturligtvis kommer det att finnas gott om tid till frågor ni kan ha om allt möjligt som rör er fantastiska resa till att bli föräldrar, även det som händer när ni kommer hem. Vi varvar teori och praktik. 

Livet blir aldrig mer detsamma en ny människa har fötts :-)

Dag: Tordag 20 december 2018
Tid: 18.00-20.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om kurserna och se pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.52 JulOtteYoga - Med Petra

JulottaYoga - SamaYoga Julaftonsmorgon

Vi startar Julaftonsmorgon med en SamaYoga session och inleder med andningsövningar (Pranayama), fysikt fokuserar vi på ryggen och ryggraden och börjar lugnt med sittande Kriya och jobbar oss upp mot stående asanas och kommer sedan ner på golvet igen. Till dessa övningar lägger vi till olika hjärtöppnande Mantran. Vi avslutar med en skön avslappning (Savasana) och meditation (Dhyana). 

Dag: Måndag 24 December 2018 
Tid: 06.30-08.30
Plats: preBALANS HelhetsCenter
Lärare:
Petra Tillgren
Nivå: Nybörjare - AvanceradKlicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om kurserna och se pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

Kommer inom kort...

Pilates Rulle Workshop

Program för hemmaträning med Pilatesrullen

Träning med Pilatesrullen är både effektiv och rolig. Du kan även använda den till effektiv egenmassage. Du får under denna workshop tips på hur du på egen hand kan träna både styrka, balans, bålstabilitet (mage/rygg) samt egenmassage. I kursen ingår även kursmaterial med träningsprogram för hemma bruk. I pausen bjuder preBALANS på fika.

Dag: 
Tid: 
Plats: preBALANS HelhetsCenter
 

GongMeditation

Live - Life - Yoga helg i Helsingborg

A.M.A - Andning Meditation Avslappning

Vin och Vinyasa

Pilates Boll Workshop

After Workout...

FasciaYoga Workshop

Framåtfällningar Workshop

Yin och t....

Må BÄST helg i Helsingborg

Inversion Workshop

Backbend Workshop