Drop in klasser

På PreBALANS har vi valt att arbeta i kursform, då detta gör att vi kan hålla en högre kvalité och deltagarna kan avancera tillsammans. Men detta passar inte alla och vi erbjuder nu därför även Drop In till några av våra kurser. Drop in är perfekt för dig med oregelbundet schema, för dig som vill träna mer eller för dig som inte ännu är kund hos PreBALANS. 

2- dagar Yoga Introduktionskurs
2-dagar Pilates Introduktionskur
 

Vi ber dig att läsa igenom våra trivselregler innan du kommer på din första Drop in klass. 
Du behöver också inför första gången kontakta oss för att få portkod och vidare info. 

Priser för Öppna klasser

Drop-In 200kr/gång 
FAR (Fysisk aktivitet på recept)
Studenter (heltid)
Arbetslösa (helt)
Sjukskrivna (heltid)
15% rabatt 


Välkommen att bara dyka upp ca 15 minuter innan klassen börjar så att vi kan skriva in dig och visa dig runt och därefter starta klassen i tid med ett lungt och fokuserat sinne.

Schema för våra Drop IN klasser veckorna 35-43 Sensommaren 2017: 

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag Lördag Söndag 
                     09.15-10.15
Mamma & Barn träning

 
09.00-10.30
VinyasaYoga

 
                           
 
10.30-11.30
Lugn Senior/Pensionärs 
Yoga
18.00-19.00
Pilates
16.30-17.30
TRX
17.00-18.15
Yoga Grund

 
16.30-18.00
Yoga med vikter
NYHET!
19.30-20.45
Yoga Grund
18.00-19.30
Yoga Fortsättning
Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar i schemat så håll dig alltid uppdaterad genom preBALANS Facebook, där eventuella ändringar direkt meddelas.

Klassbeskrivningar

Pilates
Pilates är en skonsam och effektiv träningsform för dig som vill ha en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp. Pilates stärker magen och stabiliserar därmed ryggraden. Tekniken ger bättre hållning, löser upp muskelspänningar och återger kroppen dess naturliga rörelsemönster, vilket ger en ökad känsla av välbefinnande. Pilates är en lugn och kontrollerad träningsform med både statiska och dynamiska rörelser. Rörelserna är metodiska och själen ges utrymme. 

Yoga
En kul klass där ashtanga, bikram och hatha kombineras i ett flöde som jobbar på djupet. Styrka, stretch och kraft!
En klass öppen för alla som gillar fysisk yoga till musik. Du behöver inte tända rökelser för att yoga, kom som du är och prova. Vi bygger upp ett tempo med hjälp av stående positioner, går in i sittande positioner och en del lekfulla positioner såsom olika armbalanser och huvudståenden. Du känner igen dig varje klass men vi provar nya positioner också. Nu kan du lära dig yogapositionerna du alltid velat lära dig! Vi varvar ner med avslutande positioner som för in lugn och harmoni. En klass som bygger styrka, sinnesro och flexibilitet som passar såväl nybörjare som vana utövare.

TRX

Senior Pensionärs Yoga

VinyasaYoga

Yoga med Vikter