OKTOBER 2017

V.40 2-dagar Pilates introuktionskurs

2-dagar Pilates Introduktionskurs (totalt 8 timmar)

Dessa dagar erbjuder vi en introduktionskurs i Pilates. Kursen är både praktiskt och teoretiskt
lagd. Vi går grundligt igenom Pilates principer. Introduktionskursen rekommenderar vi dig som
är nyfiken på att prova på Pilates. Introduktionskursen är den perfekta grunden inför Sommarkortet då det är öppna klasser, men också för dig som haft ett uppehåll i din pilates träning eller vill repetera och finslipa tekniken och ge dig och din ryggrad en super helg! Under denna helg blir
det mycket Pilates på kort tid. Du dår dessutom delta på 2 valfria pilatesklasser under V.41

Dag: Torsdag 5 oktober samt torsdag 12 oktober
Tid:  18.00-21.00 båda tillfällena

Plats: preBALANS

"Efter 10 lektioner mår du bättre, ser bättre ut efter 20 och ha en helt ny kropp efter 30"Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.41 2-dagar Yoga Introduktionskurs

2-dagar Yoga Introduktionskurs (totalt 11 timmar)

Under denna intensiv helg erbjuder vi en introduktionskurs i yoga som ligger till grund för Höstens alla yogakurser med start V.34 Perfekt även för dig som vill ge dig en helg fylld med yoga och fördjupa dina redan befintliga yoga kunskaper.

Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!
Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill ge dig en helg full av yoga för att att förfina teknikerna. 

Dag: Lördag 14 oktober samt Söndag 15 oktober 2017
Tid: Lördag och Söndag kl 09.00-13.00 
Plats: preBALANS


Du får dessutom delta på 2 valfria yogaklasser under V.42
Vi blandar teori och praktik och fokuserar på de grundläggande ställningarna enligt nedan, men andra övningar kommer också att läggas in där de passar.
Andning, uppvärmande ställningar, solhälsningar, stående ställningar, balansövningar, armbalanser, höftöpnnare, bakåtböjningar, rotationer, framåtfällningar och omvända ställningar. Inga förkunskaper krävs. preBALANS bjuder på fika i pausen.


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.44 Konsert med Deva Premal, Miten & Manose

En konsert / upplevelse av Mantra och Musik 

De firade och världskända chantsångarna Deva Premal & Miten kommer med sin ”Temple at Midnight” turné till Europa hösten 2017. Det är första gången de har konsert i Malmö. De kommer tillsammans med bansuri flöjtmästaren Manose från Nepal. Deras unika, spirituella och inspirerande konserter med mantran, sånger och chants är älskade av publiken runt om i världen.
Dessa kraftfulla konserter erbjuder en glädjefull väg till att centrera sig i dessa turbulenta tider, de skapar stunder av vad Deva beskriver som extatisk tystnad eller som i Mitens ord, “luminous pools of deep celebration.”

Dag: Tisdag 31 oktober 
Tid: 19.30-22.30
Plats: Malmö
Pris: ca 260-500 kronor 
Bokning:
 Vi på preBALANS vill göra detta som en gemensam Livsnjutardag och boka biljetter tillsammans. Vi behöver boka biljetter så snart som möjligt för bästa platserna. Anmäl dig genom att maila på info@prebalans.se och i Ämnet skriv: Deva Konsert 

DEVA PREMAL & MITEN
Under deras 26 år tillsammans har duon framfört sin musik världen runt från New York till Los Angeles, från Buenos Aires till Rio de Janeiro, från Moskva till Kiev till Tel Aviv, från San Quentin fängelset till konsertsalar runt om i Europa, bevisandes att mantran går igenom alla traditionella, kulturella och religiösa gränser. 
Deva & Miten ber publiken att inte applådera efter varje sång och i stället uppleva en meditativ stillhet. Utan tystnaden som följer på varje chants upplever du bara hälften. Tystanden som följer på musiken är som klimaxen på en god berättelse och ironiskt nog så är det den tystnaden som innehåller möjligheten till helande krafter.

V.40-43 Livsnjutarfredag

Fredagsmys - Bastubad

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-) 

KULA - "Community of the heart", som handlar om att känna samhörighet & gemenskap


Fredagar på Pålsjöbaden kl 18.30-20.00 har vi vårt fredagsmys.Varmt välkOMmen att bara dyka upp!