Livsnjutardagar

Hälsa är så mycket mer än att träna och utöva yoga eller pilates. Den sociala biten är minst lika viktig för hälsan och välbefinnandet som fysisk aktivitet. Att göra saker man tycker om har också en positiv effekt på hälsan.

Träffa likasinnade
Vi delar redan idag ett stort gemensamt intresse för vår hälsa genom yoga, pilates eller liknande. För att öka välbefinnandet ytterligare och även få in den sociala aspekten har vi utökat vårt utbud med det som vi kallar livsnjutardagar. Under dessa dagar har vi möjlighet att ta del och lärdom av varandras erfarenheter, upplevelser samt få svar på eventuella frågor. En livsnjutardag handlar om att göra något trevligt tillsammans. Det är både ett bra och trevligt sätt att inleda såväl som att avsluta en kurs på. 

För vem? 

Livsnjutardagar arrangerar vi för våra aktiva medlemmar ungefär en gång i månaden. Detta gör vi för att öka gemenskapen, vilket vi på yogaspråk kallar KULA (community of the heart).

Några exempel på tidigare livsnjutardagar
Några av de aktiviteter vi haft tidigare är bastubad, matlagningskurs, sabreringskurs, hundpromenad, bowling, ostprovning, rawfood, olika föreläsare m.m. 

Kommande livsnjutardagar

En livsnjutardag kan innefatta precis vad som helst och det är du som medlem som kommer med förslag på vad som för dig är livsnjutning och sedan arrangerar vi det. Detta är inget som vi tar betalt för utan gör med ren glädje för att öka vår KULA känsla. Om vi gör något som kostar pengar så är det endast till självkostnadspris. 

Bastu & kallbad

Fredagsmys - Bastubad

Varje fredag efter Funktionell Stryka, så möts vi på Pålsjöbaden för att bada bastu.
Vi ses där ca 18.30-20.00

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-)

Varje fredag under vinterperioden samlas vi på Pålsjöbaden för bastubad kl 18.30-20.00. Vi fyller på våra positiva depåer och låter det negativa sköljas bort.
En bastumössa är att rekommendera och badskor när det börjar närma sig vintern och blir isigt på trappan. Passa på att göra det till ditt vecko SPA med hårinpackning, skrubb, bastuhonung osv. Ett avslappnande sätt att avsluta veckan på och energigivande inför helgen.
I butiken i studion finns det både bastuhonong och macadamian skrubb att köpa som varm rek

Bara att dyka upp och njuta!

Kommande Livsnjutardagar

Vi tar med glädje emot dina förslag på Livsnjutardagar och happenings. Maila oss ditt förslag på vad som för dig är Livsnjutning och vad du önskar att vi gjorde på info@prebalans.se

- Lakridsprovning
- Creek Experience
- Gör dina egna pralliner
- Lerduveskytte
- Höghöjdsbana
- Kungsbyggets Zipline
- Bastuflotte
- Ute spa & bastu

The Creek Experience

En unik upplevelse för alla dina sinnen. Miljön påminner om en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas och de olika upplevelserna är inspirerade från sparitualer runt om i världen.
1. Fotbad spetsat med de finaste salter på en uppvärmd marmorbänk
2. Ansiktsmask som du har på i ångbastun
3. Renande ångbastu
4. Väldoftande Aromabastu
5. Pool med vattenfall
6. Hamam en klassiska Turkisk behandling på uppvärmd marmorbrits
7. Doftterapi av eteriska oljor
8. Rasul Nordafrikansk bastu med kroppen inpackad i mineralrik lera
9. Tropisk dusch med regnskogskänsla som masserar
10. Luftsluss med oljemassage
I vår mörka lagun täckt med en dimridå kryper du sakta ner och låter det varma vattnet omsvärma din kropp. Lianerna hänger ner längs väggarna och du drömmer dig bort till Amazonas härliga laguner. Några facklor brinner med en varm låga så du vet att du inte är helt ensam i djungeln.
I bastudelen hittar du vår turkiska bastu, Hamam. Vår Hamam är en förenklad variant av den ursprungliga Hamamen. Här tvålar, skrubbar och sköljer du av din kropp. Allt sker på de uppvärmda britsarna. Ångan ligger tät i bastun och du känner hur sinnesron kryper in i själ och hjärta. Här finns även Rasulen i vilken du smörjer in kroppen med speciell marockansk lera och låter ångan maximera kroppens upptagningsförmåga av lerans mineraler.
En varm dusch sköljer av leran och du känner dig uppfräschad långt in i porerna. I luftslussen där varm luft torkar din kropp och du känner dig nu stark och redo för nya äventyr.
The creek experience pågår i ca 2 timmar och du blir omhändertagen av en värd/värdinna under hela upplevelsen

Dag:
Tid:
Plats:


Mer info om datum, pris och bokningen öppnar här inom kort...