30 dagars Meditationutmaning

I denna utmaning fokuserar vi på meditation och du får möjlighet att prova olika meditationstekniker. 
 
Jag är övertygad om att en stund om dagen där vi kopplar bort allt annat och landar i kroppen gör otroligt stor skillnad för hälsan. Genom att göra det till en vana att meditera under goda förutsättningar gör chanserna större att du även fortsätter när det är utmanande i livet, vilket då gör att du tar dig igen dessa utmaningar på ett bättre sätt.

Varje vecka lägger vi ut en ny meditation som du sedan praktiserar under en vecka. Dessa tekniker och tillfällen är olika långa. Du får praktisk erfarenhet av meditation och en förståelse för meditationens positiva effekter. Du kommer att lära dig olika meditationer, som du sedan kan fortsätta att utöva på egen hand efter utmaningens slut. 

Meditation är en vetenskaplig metod som bland annat hjälper oss att hitta fokus, minska stress och komma ner i varv. Meditation hjälper oss att bli mer närvarande i nuet och leder till en genuin känsla av inre ro och välmående. 
 

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om kursen såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.