NOVEMBER 2017

V.44 Sportlov

Sportlov och du kan träna MER

Denna vecka är det sportlov för skolbarnen och det är Alla Helgons Dag till helgen men samtliga kurser fortsätter som planerat utan uppehåll.

Passa på att träna några extra pass denna vecka!
 

V.45 Fars Dag - #Movember

Fars Dag  - Erbjudande 

Söndag den 12 november är det fars dag och det vill vi fira lite extra genom att erbjuda alla pappor en gratis klass fredagen den 10 november kl 17.00-18.00

Du deltar genom att gå in på vår Facebook sida och där i eventet skriva att du KOMMER samt delar eventet. Det är då du och din pappa som kommer eller du som pappa och ditt barn.
 

V.46 Yoga of Hope - Barncancerfonden

Yoga of Hope - Barncancerfonden

Dela yogamagi och bidra samtidigt i kampen mot barncancer.
preBALANS anordnar den 18 november ett Yoga of Hope i studion i förmån för Barncancerfonden.   

Donation
Klassen är donationsbaserad vilket innebär att du skänker ett valfritt belopp, minst 100 kronor/klass, som går oavkortat till Barncancerfonden.

Dag: Lördag 18 november 2017
Plats: preBALANS 
Tis: 09.00-10.30


Om Yoga of Hope
Yoga of Hope är världens första internationella välgörenhetsevent inom yoga. Alla pengar som samlas in i Yoga of Hope går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar. 
Lördagen den 17 november 2018 kommer ett stort antal yogastudios över hela världen att hålla yogaklasser där deltagaravgiften går till Barncancerfonden. Det spelar ingen roll vilken typ av yoga man utövar och alla är välkomna att delta - nybörjare som erfaren. 
Som deltagare i Sverige anmäler du dig genom att leta upp din lokala yogastudio . Du väljer själv vilken deltagaravgift som du vill och kan betala; 150 kronor, 200 kronor eller 300 kronor. Det är ingen skillnad på vad som ingår i de olika avgifterna, utan vi vill underlätta för deltagare att bidra till den livsviktiga forskningen utifrån sin egen förmåga.Du bokar dig till detta genom att gå in på vår Facebook sida och där i eventet skriva att du KOMMER samt delar eventet. 
 

V.44-48 Livsnjutarfredag

Fredagsmys - Bastubad

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-) 

KULA - "Community of the heart", som handlar om att känna samhörighet & gemenskap


Fredagar på Pålsjöbaden kl 18.30-20.00 har vi vårt fredagsmys.Varmt välkOMmen att bara dyka upp!