April 2020

V.13 Yogalärarutbildning - Steg 1 Immersion 50h Helg 2

preBalans Fokus H – 250 hrs yogalärarutbildning i Steg 1, 2 och 3 

Fördelat på Immersion, Grundutbildning och Certifieringsutbildning.
Total investering 32 600 sek för hela 250h certifieringsubildingen 


Fokus H - Steg 1 Immersion 50h
Helg 1 2020-03-27 -- 2020-03-29   
Helg 2 2020-04-10 -- 2020-04-12  
Plats: preBALANS, Helsingborg

250 hrs Yoga Alliance certifierad utbildning med Hathayoga som grund och influenser och inspiration från Vinyasa flow-, Anusara- och Yin-yoga. Med en certifiering i preBalans 250 hrs yogalärarutbildning kan du både utöva och undervisa i yoga med fokus på helhet, hälsa och hållbarhet. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och håller fokus på den fysiska, mentala och spirituella utvecklingen. Du får både en stabil kunskapsgrund, omfattande praktisk övning och kreativ energi – allt du behöver för att kunna fördjupa och lyfta din egen yoga och för att kunna lära ut till och guida andra med trygghet, inspiration och glädje.

I yogan, som är en flera tusen år gammal metod, finns en visdom, ett helhetstänk och en filosofi som hjälpt människor över hela världen till ökad närvaro, klarhet och livskvalitet. När vi utövar och undervisar yoga, blir vi en del av den kraft och energi som miljontals människor före oss fördjupat sig i, en kraft och energi som leder till fysisk, mental och spirituell utveckling. Det gör oss ödmjuka inför uppgiften att lära ut yoga, och det fyller oss också med stolthet och glädje. Att undervisa i, dela och sprida ett så unikt, holistiskt och livsbejakande system som yoga är, och gång på gång ta del av alla de positiva effekter som yoga ger – det är ren och skär livsglädje!

Man kan kalla yoga för ”en praktisk filosofi”, som omfamnar alla aspekter och faser i livet. Alla vi yogautövare är nybörjare under en mycket lång tid. Att låta utvecklingen och läroprocessen ta tid, att ge sig själv möjligheten att ta ett steg i taget borgar för en hälsosam och hållbar yoga, som vi har med oss livet ut. Det handlar om att respektera de individuella förutsättningarna och behoven, att aldrig släppa taget om det holistiska perspektivet och syftet med yogan och om att minimera risken för skador. Med preBalans yogalärarutbildning Fokus H kan du successivt bygga en solid kunskap både i teori och praktik, och låta yogan vara allt från tuff fysisk träning, egen terapi, ett verktyg för att både hantera stress och boosta energi i vardagen. Vi undervisar med motto att vara professionella, coachande, ha hög ambition och alltid med en skvätt humor och stort varmt hjärta! 

För att säkra kvalitet i undervisningen tar vi in max 20 deltagare på Fokus H Grundutbildningen (100 hrs) och Fokus H 250 hrs certifieringsutbildningen. På den förberedande Fokus H Immersion 50 hrs kan antalet vara fler! Har du frågor – hör av dig! 
Välkommen – vi vill gärna träffa just DIG på mattan!

Läs mer om de olika stegen HÄR

V.15 Påsk


Påsk 9-13 april

Samtliga kurser fortsätter som planerat. 

GLAD PÅSK ALLA HÄRLIGA TROGNA ELEVER OCH KUNDER!!!!

V.16 Startar GravidYoga onsdagar

GravidYoga - 8 veckors kurs

Mycket händer i kroppen när ett nytt liv växer inom oss. Gravidyogan på preBALANS är helt anpassad efter graviditeten. Vi arbetar med att stärka våra kroppar med lugna dynamiska rörelser tillsammans med andning. Vi fokuserar mycket på andning och avslappning som är bra förberedelser inför och under förlossningen. Yoga är ett utmärkt sätt att förbereda sig både fysiskt och känslomässigt under graviditeten, inför förlossning och det nya föräldraskapet. Gravidyogan passar både för dig som är nybörjare och för dig som redan tränat yoga innan. Välkommen efter graviditetsvecka 12.

Gravid yoga och vår GRAVIDMASSAGE är en underbar kombination! Håll också utkik efter FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE KURS som vi har för dig och din partner!


 

V.18 Start Utomhusträning

Utomhusträning  - Drop In klasser - NYHET!

Drop In klasser utomhus i Funktionell träning, LunchYoga, Mamma & Barn träning.
Samtliga klasser passar alla oavsett tidigare kunskap.

Tisdagar kl 10.45-11.45 Mamma & BarnTräning Maria Park 
Tisdagar kl 12.00-13.00 LunchYoga MariaPark
Torsdagar kl 12.00-13.00 LunchYoga Slottshagsparken 
Fredagar kl 17.00-18.00 Fysträning Jordbodalens utegym
Söndagar kl 10.00-11.00 Fysträning MariaPark utegym

Pris
100 kr första gången för helt nya
Kom 2 nya och betala endast för 1
150kr per klass (ord pris 250kr)

Läs mer och förboka din klass HÄR

V.18 Valborg & 1 Maj

Valborg & 1 Maj


Samtliga kurser fortsätter som planerat