Maj 2020

V.20 Förlossningsförberedande Workshop

Förlossningsförberedeande workshop för dig och din partner

Denna workshop ger dig och din partner en mysig tid tillsammans med tips på hur ni kan jobba tillsammans inför förlossningen.
Avslappning, andningsövningar, praktiska råd, pappans roll i förlossningsrummet, listan kan bli lång. Inte minst vad har ni för förväntningar på er förlossning och personalen där. Du får verktygen du behöver för att känna dig trygg inför förlossningen.
Naturligtvis kommer det att finnas gott om tid till frågor ni kan ha om allt möjligt som rör er fantastiska resa till att bli föräldrar, även det som händer när ni kommer hem. Vi varvar teori och praktik. 

Livet blir aldrig mer detsamma en ny människa har fötts :-)

Dag: Torsdag 14 maj 2020
Tid: 16.00-19.00


 

V.21 & 22 Kristi Himmelsförds dag & Pingst

Kristihimmelsfärds dag & Pingst 

Kristihimmelsfärds dag 21 maj
Pingst 30 maj - 1 juni 

Samtliga kurser fortsätter som planerat dessa helgdagar.
Är du ledig så passa på att komma extra som drop in.

V.22 Mors Dag

Söndag 31 maj 2020 

På preBALANS finner du presenterna med extra omtanke bakom.
Rekommenderar något av följande som allt är lika uppskattat.

  • Massage behandling
  • Personligträning
  • SommarKort
  • Yoga Retreat i Skåne 
Vi har fler saker i vår shop i studion på Springpostgränden 3B i Helsingborg, som tex: yogaprops, yogablock, yogastraps, yogahanddukar, yogamattor, pilatesrullar, pilates strumpor, netikanna, vetekudde, ekologiska träningskläder, pilates mattor, pilates bollar, evighetsljus, smycken, eteriska oljor, ekologiska tvålar, mattrengöring, okika hudvårdsprodukter, kosttillskott, te, aloevera, triggerbollar och massor mer.


Varmt välkOMmen till oss och vi har öppet shopen ca 30 min innan/efter varje klass/kurs, så se aktuellt schema för öppettider annars kontakta oss för att avtala tid.

V.22 Yogalärarutbildning - Steg 2 Grundutbildning 100h

preBalans Fokus H – 250 hrs yogalärarutbildning i Steg 1, 2 och 3 

Fördelat på Immersion, Grundutbildning och Certifieringsutbildning.
Total investering 32 600 sek för hela 250h certifieringsubildingen 

Fokus H - Steg 2 Grundutbildning 100h
Helg 1 2020-05-01--2020-05-03  
Helg 2 2020-05-29--2020-05-31
Plats: preBALANS, Helsingborg


250 hrs Yoga Alliance certifierad utbildning med Hathayoga som grund och influenser och inspiration från Vinyasa flow-, Anusara- och Yin-yoga. Med en certifiering i preBalans 250 hrs yogalärarutbildning kan du både utöva och undervisa i yoga med fokus på helhet, hälsa och hållbarhet. Vi utgår ifrån ett holistiskt perspektiv och håller fokus på den fysiska, mentala och spirituella utvecklingen. Du får både en stabil kunskapsgrund, omfattande praktisk övning och kreativ energi – allt du behöver för att kunna fördjupa och lyfta din egen yoga och för att kunna lära ut till och guida andra med trygghet, inspiration och glädje.

I yogan, som är en flera tusen år gammal metod, finns en visdom, ett helhetstänk och en filosofi som hjälpt människor över hela världen till ökad närvaro, klarhet och livskvalitet. När vi utövar och undervisar yoga, blir vi en del av den kraft och energi som miljontals människor före oss fördjupat sig i, en kraft och energi som leder till fysisk, mental och spirituell utveckling. Det gör oss ödmjuka inför uppgiften att lära ut yoga, och det fyller oss också med stolthet och glädje. Att undervisa i, dela och sprida ett så unikt, holistiskt och livsbejakande system som yoga är, och gång på gång ta del av alla de positiva effekter som yoga ger – det är ren och skär livsglädje!

Man kan kalla yoga för ”en praktisk filosofi”, som omfamnar alla aspekter och faser i livet. Alla vi yogautövare är nybörjare under en mycket lång tid. Att låta utvecklingen och läroprocessen ta tid, att ge sig själv möjligheten att ta ett steg i taget borgar för en hälsosam och hållbar yoga, som vi har med oss livet ut. Det handlar om att respektera de individuella förutsättningarna och behoven, att aldrig släppa taget om det holistiska perspektivet och syftet med yogan och om att minimera risken för skador. Med preBalans yogalärarutbildning Fokus H kan du successivt bygga en solid kunskap både i teori och praktik, och låta yogan vara allt från tuff fysisk träning, egen terapi, ett verktyg för att både hantera stress och boosta energi i vardagen. Vi undervisar med motto att vara professionella, coachande, ha hög ambition och alltid med en skvätt humor och stort varmt hjärta! 

För att säkra kvalitet i undervisningen tar vi in max 20 deltagare på Fokus H Grundutbildningen (100 hrs) och Fokus H 250 hrs certifieringsutbildningen. På den förberedande Fokus H Immersion 50 hrs kan antalet vara fler! Har du frågor – hör av dig! 
Välkommen – vi vill gärna träffa just DIG på mattan! 

Läs mer och boka dig HÄR