November 2013

V.44

Höstlov

Samtliga kurser fortsätter i vanlig ordning under höstlovet.
För dig som är ledig och har möjlighet att delgta på fler klasser under denna vecka, kika på Drop in schemat för att komma som drop in.




Livsnjutardag
Söndag 3 november är det avslutning i Pålsjöpaviljongen för säsongen och det blir varm soppa och annat trevligt.  Super mysigt om vi blir ett gäng brödrar och systrar från preBALANS till denna dagen.
Kläd dig varmt, men vi ses oavsett väder:-)

Dag: Söndag 3 november
Tid: 14.00- ca 16.00
Plats: Pålsjöpaviljongen i pålsjö skog

V.46 

Pilaes rulle workshop

Träning med Pilatesrulle är både effektivt och roligt. Du kan även använda den till effektiv egenmassage (fascia retease).
Du får under denna workshop tips på hur du på egen hand kan träna både styrka, balans, bålstabilitet (mage/rygg) samt egenmassage. 
I kursen ingår även kursmaterial med träningsprogram för hemma bruk som är perfekt för dig som går kurs att komplettera med på egen hand för mer träning.

Dag: Fredag 15 november 2013
Tid: 18.30-21.30 
Endast ett unikt tillfälle!

 

V.48 Restoretive Yoga & Fascia release med tennisbollar

Lugn och stillsam yoga med endast ett fålat positioner där vi jobbar för att finna ett inre lugn, minskad stress och ett ökat välbefinnande.
Med hjälp av bollar masserar vi och lossar på spänningar som sitter i fascian och en spännd fascia ökar vårt sympatiska nervsystem så genom att sänka den spänningen så så sänker vi också stressnivån i kroppen.

Ta med dig din yoga matta samt två tennisbollar. Det finns även bollar att köpa på plats.



Dag: Fredag 29 november 2013
Tid: 18.30- 20.30




För mer information och bokning klicka på boka ikonen nedan!

 

V.44-V.48

Livsnjutar fredagar

Nu drar våra sköna bastubad kvällar igång igen :-)

Dag: Fredagar
Plats: Kallis i Helsingborg
Tid: 18.30-20.00
Pris: 40 kr/gång eller klippkort


Detta är en mysfredag för alla preBALANS elever att mötas upp och njuta av underbart bad i sundet och bastu med perfekta utsikten. Bara att dyka upp då vi ses på plats!