Augusti 2013

V.31-35

Sommarkort
 

Sommarkortet fortsätter under hela augusti med ljuvlig träning under bar himmel till vågornas brus eller skogens/parkens sus.



 

V.31 Sommarfest - Livsnjutardag 

V.31 Sommarfest - Kräftskiva

Kräftsäsongen är här och vi vill tillsammans med alla härliga preBALANS elever arrangera en härlig sommarfest på preBALANS mysiga innergård.
Var och en tar själv med sig vad den vill äta och dricka och det är även möjligt att grilla för er som hällre vill det. 

Dag: Fredag 2 augusti 2013
Tid: 19.00- så länge vi orkar...
Plats: preBALANS mysiga innergård
Ta med: Kräftor och vad du mer vill äta och dricka

V.32

Öppet Hus - Hela veckan med GRATIS prova på klasser

Hela vecka 32 har vi öppet hus som ger dig som aldrig tidigare varit kund hos preBALANS möjlighet att besöka vår fina studio och också prova på våra klasser för att veta vad du ska fördjupa dig i till kursstarterna som drar igång vecka 34.

Under öppet hus är det drop in till samtliga klasser som gäller. Alltså ingen förbokning går att göras och det är begränsat antal platser så principen "först till kvarn tillämpas"

Schemat under Öppet Hus veckan
Måndag

17.00-18.30 Anusara Yoga
19.00-20.00 Pilates

Tisdag
17.00-17.45 TRX
18.00-19.30 Anusara Yoga

Torsdag
06.30-07.30 MorgonYoga
08.00-09.00 Pilates
18.30-20.00 YinYoga

Fredag
17.00-18.00 Funktionell Styrka 

Lördag
08.30-10.00 Yoga Flow, vid fint väder är vi på stranden mellan Sillen & Barfota, annars är vi i studion. Håll koll på vår fb om eventuella ändringar.

Söndag
11.00-11.45 BarnYoga

Läs våra trivselregler inför din första gång i studion.
Varmt välkOMmen till din oas mitt i city!

V.33

Gästlärare - SKY Sama Yoga


Sky är en av mina lärare och han som lärt mig Sama Yoga och mycket annat.
Han är en kärleksfull, rolig och mycket ödmjuk person som kommer ge dig en helt ny sida av yogan och av dig själv. Sama Yoga är en Hatha Yoga form med hjärtöppnande mantran.
En kväll som bara måste upplevas!!!


Dag: Onsdag 14 augusti
Tid: 18.00-21.00
Plats: preBALANS Shala


 


 

V.33

Sommar retreat i Skåne


Förläng din semester på bästa sätt
 

Yoga- & hälsoretreat i Skåne
15-18 augusti 2013 arrangerar vi yoga- & hälsoretreat i Skåne. Fyra underbara dagar fyllda med yoga, filosofi, massage, meditationer, musik m.m. Vi har egen kock som lagar ekologisk vegetarisk och hälsosam yogisk mat till oss.

Vid fint väder är yogasessionerna utomhus. Vi mediterar nere vid sjön där älvorna dansar. Njut tillsammans med oss när sommar Sverige är som bäst och yogan lika så!
 

Det som inkluderas i priset är:
• 3 nätter med del i flerbäddsrum (dubbelrum och enkel rum finns för extra tillägg)

• Frukost, lunch, middag
• Alla yogaklasser

 

 

Varje dag blandar vi med en kraftfullare yoga och en lugnare yoga, så även om du inte yogat förut så kommer du att fixa dessa dagar. Allt är också helt valfritt att delta på. Ta med ditt instrument om du spelar något. Dagarna fylls med yoga, filosofi, massage, meditationer, musik m.m.

Ekologisk vegetarisk/vegan och hälsosam yogisk mat.

 

V.33

Inversion Therapy

Inversion Therapy is a revolutionary new form of Yoga Therapy that brings balance and harmony to mind, body and spirit while conferring specific physical and psychological benefits. Din stund börjar på mattan där du får som en Shiatsu behandling och därefter lyfter Paul upp dig i luften (som när vi gör Acro Yoga) och fortsätter behandla dig i tygdlöst tillstånd. Detta är något som man bara måste uppleva.

Här kan du se en kort session ur en behandling.






 

V.33

Meditativ konsert - Konsert med overtone singing, singin bowls, gongs m.m.

Paul kommer hålla en privat spelning i overtone singing, vilket kan beskrivas som två eller flera toner som kommer från en och samm röst. Du som deltar får en fantastisk upplevele och djup meditation. Du bjuds in till en inre resa, en meditation, buren av harmonisk musik från röst, tambura, gong gongs, tibetansk skål och andra instrument. Detta är något som är svårt eller omöjligt att beskriva och bara måste upplevas. För ersom deltar på Yoga retreaten ingår denna konsert, men vi öppnar upp även för andra att komma denna kväll.

Paul uppträder annars med The Overtone Choir, Ehe Overtone Ensemble och The Harmonic Orchestra. Han jobbar också som therapist, workshop ledare och musiker och är grundaren till Principal of The School of Inversion therpay i London.







 

V.35

Sensommar kurser

Schemat för Sensommarens alla kurser ligger ute och bokningen är nu öppen.

NYHETER på Sensommarschemat
Yoga Flow - Inspirerad från Shiva Reas Prana Flow Yoga
Barn Yoga 3-5 åringar & 6-8 åringar