mars 2019

V.10 InspirationsDag - Gerdahallen

Inspirationdag på Sveriges största träningsanläggning - Gerdahallen i Lund

En dag fylld av energi, glädje och inspiration för dig som älskar träning och hälsa. Dagen riktar sig både till dig som är instruktör och till dig som tränar. 
Vi lovar glädje, gemenskap och en grym träningskick i samarbete med inspiratörer som Tobias Karlsson, Kristina Andersson, LesMills, Petra Tillgren m.fl.

Petra kommer hålla en MorgonFlow klass kl 09.15-10.15
En härlig morgonklass med sköna flöden där en mer medveten andning ger utrymme till en djupare upplevelse. Med ett långsammare tempo ges tid att utforska varje position så att nya elever kan bygga självförtroende medan mer avancerade elever kan förfina fundamentala grundprinciper och utforska på djupet.

Dag: Lördag 9 mars 2019
Plats: Gerdahallen Lund
Tid: 09.00-17.00


Just nu är det super early bird pris så in och kika på schemat och utbudet HÄR

V.12 Förlossningsförberedande Ws för dig och din partner

Förlossningsförberedeande workshop för dig och din partner
Denna workshop ger dig och din partner en mysig tid tillsammans med tips på hur ni kan jobba tillsammans inför förlossningen.
Avslappning , andningsövningar, praktiska råd, pappans roll i förlossningsrummet, listan kan bli lång. Inte minst vad har ni för förväntningar på er förlossning och personalen där. Du får verktygen du behöver för att känna dig trygg inför förlossningen.
Naturligtvis kommer det att finnas gott om tid till frågor ni kan ha om allt möjligt som rör er fantastiska resa till att bli föräldrar, även det som händer när ni kommer hem. Vi varvar teori och praktik. 

Livet blir aldrig mer detsamma en ny människa har fötts :-)

Dag: Torsdag 21 mars 2019
Tid: 18.00-20.00
Plats: preBALANS HelhetsCenter


Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om kurserna och se pris,lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.13 Earth Hour 2019

Earth Hour 2019

Lördag 30 mars 2019 klockan 20.30-21.30 lokal tid släcker världen för klimatet under Earth Hour – världens största miljömanifestation. Hundratals miljoner människor i 178 olika länder var med under 2016, vilket är ett nytt globalt rekord för Earth Hour. Engagemanget är fortsatt stort i Sverige och 84 procent av landets kommuner deltog med olika klimataktiviteter under förra Earth Hour.Lär mer om detta HÄR

V.48-52 Livsnjutarfredag

Fredagsmys - Bastubad

Varje fredag efter Funktionell Stryka, så möts vi på Pålsjöbaden för att bada bastu.
Vi ses där ca 18.30-20.00

Fredagsmys efter fredagsfys kl 17.00-18.00!


Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-) KULA - "Community of the heart", som handlar om att känna samhörighet & gemenskap