mars 2019

V.10 InspirationsDag - Gerdahallen

Inspirationdag på Sveriges största träningsanläggning - Gerdahallen i Lund

En dag fylld av energi, glädje och inspiration för dig som älskar träning och hälsa. Dagen riktar sig både till dig som är instruktör och till dig som tränar. 
Vi lovar glädje, gemenskap och en grym träningskick i samarbete med inspiratörer som Tobias Karlsson, Kristina Andersson, LesMills, Petra Tillgren m.fl.

Petra kommer hålla en MorgonFlow klass kl 09.15-10.15
En härlig morgonklass med sköna flöden där en mer medveten andning ger utrymme till en djupare upplevelse. Med ett långsammare tempo ges tid att utforska varje position så att nya elever kan bygga självförtroende medan mer avancerade elever kan förfina fundamentala grundprinciper och utforska på djupet.

Dag: Lördag 9 mars 2019
Plats: Gerdahallen Lund
Tid: 09.00-17.00


Just nu är det super early bird pris så in och kika på schemat och utbudet HÄR

V.11 Norrskens Retreat

campripan3 campripan3
Advent retreat i lugnets tecken på Asia Spa

13-17 mars 2019 är det dags för vårt Norrskensretreat. 
Yoga och äventyrsretreat i Kiruna. Varje dag blandar vi med en kraftfullare yoga och en lugnare yoga, så även om du inte yogat förut och är helt nybörjare så kommer du att fixa dessa dagar. Allt är också helt valfritt att delta på. 

Det som inkluderas i priset är:
5 dagar, 4 nätter med del i 4 bädds stuga (dubbelrumstillägg X kr)
Frukost, lunch, middag - Helpension
Alla yogaklasser
Te
Gym
Spa

Vi kommer också att arrangera olika fjälläventyr under vår vistelse som inte ingår i priset men går att köpa till. Det är t.ex. tur till Riksgränsen, Ishotellet, Björkliden, Hundspann, Skotersafari, Skidåkning och snöskor.

På vår Facebooksida ser du en inspirationsfilm från mars 2018.

Pris
Desto tidigare du bokar dig desto billigare är priset.

Klicka på "Boka-symbolen" här nedan, så kan du läsa mer specifikt om detta tillfälle såsom pris, lärare och annat att tänka på. Här kan du också göra din bokning.

V.13 Earth Hour 2019

Earth Hour 2019

Lördag 30 mars 2019 klockan 20.30-21.30 lokal tid släcker världen för klimatet under Earth Hour – världens största miljömanifestation. Hundratals miljoner människor i 178 olika länder var med under 2016, vilket är ett nytt globalt rekord för Earth Hour. Engagemanget är fortsatt stort i Sverige och 84 procent av landets kommuner deltog med olika klimataktiviteter under förra Earth Hour.Lär mer om detta HÄR

V.48-52 Livsnjutarfredag

Fredagsmys - Bastubad

Varje fredag efter Funktionell Stryka, så möts vi på Pålsjöbaden för att bada bastu.
Vi ses där ca 18.30-20.00

Fredagsmys efter fredagsfys kl 17.00-18.00!


Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-) KULA - "Community of the heart", som handlar om att känna samhörighet & gemenskap