mars 2016

V.9 2-dagar Yoga Intensivkurs

2-dagar Yoga Intensivkurs

Under denna intensiv helg erbjuder vi en introduktionskurs i yoga. Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!
Introduktionskursen är en bra grund inför grundkursen som startar V.15 Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill ge dig en helg full av yoga för att att förfina teknikerna. Perfekt för dig som går YogaFlow och inte har gått grundkursen tidigare.

Dag: Lördag 5 mars samt Söndag 6 mars 2016
Tid: Lördag kl 12.00-16.00 samt Söndag kl 12.00-16.00
Plats: preBALANS


Vi blandar teori och praktik och fokuserar på de grundläggande ställningarna enligt nedan, men andra övningar kommer också att läggas in där de passar.
Andning, uppvärmande ställningar, solhälsningar, stående ställningar, balansövningar, armbalanser, höftöpnnare, bakåtböjningar, rotationer, framåtfällningar och omvända ställningar. Efter introduktionshelgen ingår 2 valfria ordinarie klasser under vecka 10.
Inga förkunskaper krävs. preBALANS bjuder på fika i pausen.

V.10 2-dagar Pilates Intensivkurs

2 dagar Pilates Intensivkurs

Denna helg erbjuder vi en introduktionskurs i Pilates. Kursen är både praktiskt och teoretiskt
lagd. Vi går grundligt igenom Pilates principer. Introduktionskursen rekommenderar vi dig som
är nyfiken på att prova på Pilates. Introduktionskursen är den perfekta grunden inför grund-
kursen som startar vecka 15 men också för dig som haft ett uppehåll i din pilates träning eller vill repetera och finslipa tekniken och ge dig och din ryggrad en super helg! Under denna helg blir
det mycket Pilates på kort tid.

Dag: Lördag 12 mars samt Söndag 13 mars 2016
Tid: 12.00-15.00 båda dagarna
Plats: preBALANS


"Efter 10 lektioner mår du bättre, ser bättre ut efter 20 och ha en helt ny kropp efter 30"

 

V.10 Pilates rulle - Workshop

Pilates med rulle

Träning med Pilatesrullen är både effektiv och rolig. Du kan även använda den till effektiv egenmassage (deep tissue massage/fascia release). Du får under denna workshop tips på hur du på egen hand kan träna både styrka, balans, bålstabilitet (mage/rygg) samt egenmassage. I kursen ingår även kursmaterial med träningsprogram för hemma bruk. I pausen bjuder preBALANS på fika.
Vi säljer pilates rullar av högsta kvallitet på plats vid tillfället.


Dag: Fredag 11 mars 2016
Tid: 18.30-21.30
Plats: preBALANS
 

v.11 Bring a friend vecka

Hela vecka 11 har du som medlem möjlighet att ta med en vän på din kurs helt kostnadsfritt.
Underbart att kunna dela och sprida det som du själv mår så bra av och gillar. Det ligger ett event på preBALANS Facebook sida så dela det med de vänner du tror kan vara intresserade.

Ingen för anmälan behövs och inga förkunskaper krävs utan bara att komma.

Varmt välkOMna!

V.12 Lyx Yoga- & Hälsoretreat på Bali

Yoga- & Hälso resa till Bali 20-29 mars 2016

Är du redo för ditt livs resa?
Följ då med på vår fantastisk resa till världens främsta plats för yogaretreat. I vårt 10 dagar långa program 20-29 mars  2016 ingår dagligen ca fyra yogaklasser, 1 Balinesisk massage, frukost, lunch, middag (vegetarisk). Denna retreat hålls på en lugn och mysig plats mitt på risfälten ca 10 min utanför Ubud. Vi bor lyxigt i tvåbäddsrum inredda med balinesika snidade trämöbler.
 
Det som inkluderas i priset är:
• 9 nätter i dubbelrum 
• Frukost, lunch, middag
• Alla yogaklasser, ca fyra klasser/dag
• Transfer till/från flygplatsen
• 1 Balinesisk massage
 
Varje dag blandar vi med en kraftfullare yoga och en lugnare yoga, så även om du inte yogat förut så kommer du att fixa dessa dagar. Allt är också helt valfritt att delta på. Ta med ditt instrument om du spelar något. Dagarna fylls med yoga, filosofi, massage, meditationer, musik m.m. Ekologisk vegetarisk/vegan och hälsosam yogisk mat.
 

V.9-13 Fredagsmys - Bastubad

Fredagsmys - Bastubad

Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost.... Hälsa är även den sociala biten och all vi på preBALANS delar ett stort gemensamt intresse och vi vill även öka gemenskapen KULA känslan i studion:-)

Fredagar på Pålsjöbaden kl 18.30-20.00 har vi vårt fredagsmys.


Varmt välkOMmen att bara dyka upp!