April 2012

v.13

Bali Spirit
Under fem fantastiska dagar lät vi oss inspireras kroppsligt, själsligt och emotionellt på Yoga, Dans & Musik festivalen Bali Spirit Festival.
Favorit lista från festivalen:
Vår favoritlista från festivalen:
Lez yoga klasser (enligt Petra), Afroklasserna (enligt Mats), maten är som alltid på Bali fantastisk -ren, ekologisk, lagad med kärlek, färska vetegräs shots finns som en självklarthet överallt, klimatet är toppen, människorna öppna och glada, ljuvliga behandlingar och bland annat Inversion Therapy.

 


Här kan du se Bilder från Bali Spirit Festivalen

V.14

Eat, Pray and Love yourself  - Retreat på Bali 

 

Är du redo för livs resa?


Följ då med Petra och Pia på en fantastisk resa till världens främsta plats för yogaretreat.

I vårt 12 dagar långa program ingår ca tre yogaklasser om dagen, 1 Balinesisk massage,

frukost, lunch, middag (vegetarisk/vegan). Denna retreat hålls på en lyxvilla & Retreatgård

byggd mitt i ett lugnt risfält. Dess läge i den berömda Ubud gör det till en perfekt tillflyktsort

destination för att koppla av och varva ner. Retreaten ligger över Påsken 2012, då klimatet

på Bali är perfekt.

 Se en filmsekvens från retreat stället på Bali

 

Låt dig inspireras av bilderna från årets retreat


Här kan du se bilder från Vårt Bali Retreat 2012

V.14

LIVE från Bali - Happening kalsser 

 

Pilates och Yoga träning LIVE från Bali!!!!
Då det tyvärr blir några veckors uppehåll på flertalet av kurserna (Annettes & Isabellas kurser fortsätter i vanlig ordning) så kommer vi sända live från Bali så att ni som inte är med ändå kan få ta del av det vackra som händer där. Stort tack till Martin som gjort detta möjligt.

 

Dessa klasser är i första hand till preBALANS aktiva medlemmar och vi hoppas såklart köra för fullt hus både i Sverige och på Bali samtidigt. Skynda boka din plats till denna unika händelse!

Lördag 7 april 2012

09.00-10.00 Pilates med Petra & Mats
10.30-12.30 Yoga med Petra

 

Här ser du några bilder från vår LIVE sändning

 

V.16

Kursstarter

Denna vecka startar vårens alla kurser. Vi har inte uppehåll över helgdagar eller lov utan alla kurser fortsätter i vanlig ordning om inte annan information ges. All information om tider, priser, platser, instruktör samt hur du bokar dig plats finner du inne i bokningssystemet när du klickat på din kurs i VÅRSCHEMAT.

 

ERBJUDANDE

  • För dig som vill träna mer! När du bokar dig på två kurser parallellt får du fritt delta på alla andra kurser av samma form under samma period. Ex. att du bokar dig på en yogakurs och en pilateskurs och då får du delta på samtliga yoga- och pilateskurser under de veckorna och skulle då kunna träna mån, tis, ons, tors, fre och lördagar.

 

NYHETER

  • Kom I Form kurs
  • TRX Suspension training

 

V.16

AyurVeda - Föreläsning & pulsläsning

 

Dag: Söndag 22 april  2012
Tid: 10.00-11.00

Optimera din hälsa med Ayurveda.
Under denna föreläsning går vi igenom grundprinciperna i Ayurvedan och hur vi alla kan använda oss av dem för att må så bra som möjligt. Ayurvedan ser till varje människas individuella behov. Man ser maten och den mentala aktiviteten som källan och medicinen till hälsa. Vi är inte vad vi äter utan vi är vad vi tar upp av vad vi äter. Vi påverkas av allt; familj, omgivning, boende, land, årstid, arbete, relationer, sömn, mat, träning m.m. Ann har en ödmjuk inställning inför denna oändligt stora kunskap och delar öppet och enkelt med sig av det hon har lärt sig. Hon tycker mycket om att få frågor och uppmuntrar till att ställa dem öppet eller privat.

Ayurveda betyder läran om livet! Hela livet! En urgammal visdom om liv och hälsa. Baserat på det som är enkelt och naturligt. Man ser kropp och själ som en helhet och menar att välbefinnande kommer när det råder balans mellan våra tre dosher (energier) Vata, Pitta och Kapha. Alla människor består av alla tre men någon är dominant. Ayur Veda är för dig som är frisk, vill fortsätta vara frisk och utvecklas. Det är även för dig som kommit ur balans och vill ha hjälp att återfå ditt välbefinnande. Med Ayurveda får du enkla, naturliga egenvårds- och utvecklingsprogram.


I föreläsningen ingår en personlig pulsläsning.

Varmt välkommen!

V.17

Paul Terrell kommer till preBALANS igen!!!

Inversion Therapy is a revolutionary new form of Yoga Therapy that brings balance and harmony to mind, body and spirit while conferring specific physical and psychological benefits. Din stund börjar på mattan där du får som en Shiatsu behandling och därefter lyfter Paul upp dig i luften (som när vi gör Acro Yoga) och fortsätter behandla dig i tygdlöst tillstånd. Detta är något som man bara måste uppleva. Han erbjuder en kort demo på lördag morgon som du kan titta på om du är osäker.


Här kan du se en kort session ur en behandling.

 

V.18


Valborg


Kurserna fortsätter i vanlig ordning


Under Valborg måndagen den 30 april samt tisdagen den 1 maj fortsätter våra kurser i vanlig odning.