Oktober 2011

V41, V42, V44

Livsnjutardag: Afterwork på Pålsjöbaden

 

Fredagar kl 18.30-20.00

 

Afterwork bastubad med preBALANS på Pålsjöbaden. Detta gör vi för att öka gemenskapen i preBALANS KULA (community of the heart) och för att det är så uppfriskande och härligt.Kom du med! Skrubbning, hårinpackning, bastu och uppfriskande bad! Ingen föranmälan eller bokning krävs då bastun är öppen för alla. Självkostnadspris! Några fredagar utgår då Petra med hennes personal har möte, men det är ändå fritt fram att ni andra badar bastu.
Kom och känn att du lever!

V40

Yoga Introduktion Yoga Introduktion

2 dagars Introduktionskurs i Yoga

Denna helg erbjuder vi en Introduktionskurs Yoga. Kursen är både praktiskt och teoretiskt lagd. Vi går grundligt igenom de olika principerna för en korrekt linjering av kroppen. Vi belyser olika andnings- och meditationstekniker.


Denna helgkurs rekommenderar vi dig som är nyfiken på att prova på yoga. Den är en bra grund inför kommande kursstarter som startar vecka 43. Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill fördjupa dina yogakunskaper och finslipa på teknikerna. Under denna helg blir det mycket härlig yoga på kort tid.

 

 

V40

Pilates Introduktion Pilates Introduktion

2 dagars introduktionskurs i Pilates 

Denna helg erbjuder vi en introduktionskurs i Pilates. Kursen är både praktiskt och teoretiskt lagd. Vi går grundligt igenom Pilates principer.


Introduktionskursen rekommenderar vi dig som är nyfiken på att prova på Pilates. Introduktions-kursen är den perfekta grunden inför grundkursen som startar vecka 43. Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din pilates träning eller vill repetera och finslipa tekniken.  Under denna helg blir det mycket Pilates på kort tid.

 


 

V41

Haflingerhästar Haflingerhästar

Livsnjutardag: Turridning på Söderåsen

 

Söndagen den 16 oktober är det Livsnjutardag som blir turridning i vacker natur. Vi rider ner till den underbara naturen runt Kopparhatten. En härlig avkoppling från vardagen. Vi fikar i skogen när vi kommit halvvägs. Turen tar ca två timmar och passar utmärkt för dig som inte har ridit på länge. Även nybörjare kan följa med på den här turen. När du bokar dig meddelar du din ridvana, så anpassas tempot efter gruppen. Om du är ridvan så skulle det beskrivas som att du behärskar alla gångarter utan att vara rädd. Ridningen sker i westernsadlar på Haflinger hästar.


Observera att Livsnjutardagar endast är för våra aktiva kunder. Du kan läsa mer om våra LIVSNJUTARDAGAR och aktiviteter under EVENT.

 

HÄR ser du några bilder från Livsnjutardagen 

 

 

 

V42

Pilatesrulle Pilatesrulle

Workshop - Pilatesrulle 

Söndagen den 23 oktober 10.00-13.00


Träning med Pilatesrullen är både effektiv och rolig. Du får under denna workshop tips på hur du på egen hand kan träna både styrka, balans, bålstabilitet (mage/rygg) samt egenmassage.


Perfekt för dig som vill komplettera med lite egenträning i kombination med pilateskurserna. I workshopen ingår även kursmaterial med träningsprogram för hemmabruk.

 

 

 

 

 

 

V43

Höstschema Höstschema

Höstens kurser 

 

Denna vecka startar höstens alla kurser som varar ända fram till jul.
Kurserna sträcker sig över åtta veckor.
Här ser du höstens schema!

 

 

 

V44

Samtliga kurser fortsätter...

Det är höstlov i skolorna denna vecka men samtliga kurser på preBALANS fortsätter som planerat

 

 

Alla helgons dag

Samtliga kurser fortsätter som planerat!
Dekorera eller ge bort ett evighetsljus i Halloween anda. Oranga ljus i olika former och storlekar finns just nu i shopen i studion. Vackra att ha både inomhus och utomhus. Endast ett värmeljus placeras i botten på ljuset som då helt lyses upp men aldrig brinner ner. Ljuset är helt i stearin. Det är samma ljus som vi har i stora salen i studion både i fönsterna och  på golvet. 

Team preBALANS önskar dig en härlig helg!