Juni 2011

V23

Pingst 

Samtliga kurser fortsätter i vanlig ordning över Pingst.

V24

Kursavslutning 

 

Denna vecka slutar vårens alla kurser och team preBALANS vill ödmjukast tacka för den tid vi haft ihop och vi hoppas att du kommer förvalta dina kunskaper och erfarenheter väl under sommaren.
Om Shanti


V25

Håller preBALANS stängt 

 

Denna vecka är det sommarstängt i studion.
Team preBALANS önskar alla våra underbara medlemmar och kunder en riktigt skön och glad midsommar!


Anusara Yoga therapy training  

 

Petra är bortrest på Anusara Yoga therapy training med Sundari och kommer hem full med inspiration och nya kunskaper att dela med sig av på den personliga och individuella träningen.

V26

Startar sommarträningen

Denna vecka startar vår underbara och efterlängtade sommarträningen med öppna klasser utomhus vid fint väder.
Sommarkortet som var så populärt förra sommaren kommer att bli av även denna sommar. Sommarkortet gäller veckorna 26-34 alltså hela nio veckor med ca 8 klasser/vecka. Schemat varierar lite från vecka till vecka och du hittar det här på hemsidan. Det är drop in till samtliga klasser med då principen först till kvarn. Vi öppnar dörrarna ca 30 minuter innan klassen börjar, så kom i god tid.

Vill du ha privat träning (personlig/individuell träning), eller är gravid så skräddarsyr vi ett program till dig. Det kan vara ett program för yoga, pilates, funktionell träning, viktminskning eller kanske en kombination. 

Ni som är gravida i sommar är varmt välkomna på våra klasser och kommer i dem att få övningar speciellt anpassade för dig. Det är också toppen att kombinera med ett eget personligt program med gravidyoga.


 

 

Anusara Yoga TT

Petra är bortrest några dagar på Anusara Yoga Teacher training för Sundari och kommer dela

med sig av all inspriation på sommarens yoga sessioner :-)