Augusti 2011

V32

TRX-utbildning

 

Petra och Mats fördjupar sina träningskunskaper och genomgår denna vecka utbildning i TRX och blir nu certifierade i TRX suspension training.

 


Här kan du se några bilder från utbildningen
.

V33

Yogaretreat Yogaretreat

Yoga- & hälsoretreat i Sverige

18-21 augusti arrangerar vi yogaretreat i Sverige ca 15 km norr om Hässleholm. Det blir fyra underbara dagar fyllda med yoga, filosofi, massage, meditationer, musik m.m. Vi har egen kock som lagar ekologisk vegetarisk och hälsosam yogisk mat till oss.


Gården ligger i naturskönt i skogen och på tomten finns tennisbanor, en sjö med badplats med tillhörande roddbåt och kanoter. Bastu finns inne i storhuset för er som gillar basta.
Njut tillsammans med oss när Skåne är som bäst och yogan lika så!

 

 

Här ser du några bilder från retreaten.

 

 

V34

Jordan Bloom Jordan Bloom

Yoga fortbildning 

24-28 augusti är Petra bortrest på Anusara Yoga lärarutbildning med Jordan Bloom.
Resterande av teamet finns på plats och erbjuder en massa inspirerande klasser inför kursstarterna nästa vecka och Petra kommer hem fulltankad med ny inspiration att dela med sig av till er alla.

 

 

Sommarkortets sista vecka

Kör nu på så mycket du kan och ladda inför sensommarens kurser som startar vecka 36.

V35

Öppet Hus-vecka - GRATIS prova på  - Kom och upplev skillnaden!

Denna vecka erbjuder vi Öppet Hus med GRATIS prova på tillfälle på samtliga klasser. Det är först till kvarn som gäller för att få plats. Perfekt tillfälle för dig att uppleva hur mycket MER av ALLT du får på preBALANS än på något annat "träningsställe".

Kom som du e å va me!
Nya som gamla kunder önskas varmt välkomna.