Workshops

V.32 Teknikworkshop - Yoga säkert och effektivt

Teknikworkshop i Yoga - För dig som vill yoga säkert och effektivt

Under denna workshop blandar vi teori och praktik och går igenom alla de grundläggande principerna iAnusaraYogan som ligger till grund teknikmässigt för samtliga yogakurser som startar V.34
Perfekt även för dig som yogat förut men behöver friska upp minnet eller bra fördjupa redan befintliga kurskaper.

Dag: Måndag 7 augusti 2017
Tid: 17.00-21.00
Plats: preBALANS


Vi fokuserar på de grundläggande ställningarna enligt nedan, men andra övningar kommer också att läggas in där de passar. Andning, uppvärmande ställningar, solhälsningar, stående ställningar, balansövningar, armbalanser, höftöpnnare, bakåtböjningar, rotationer, framåtfällningar och omvända ställningar. Inga förkunskaper krävs. preBALANS bjuder på fika i pausen.

Vi går grundkligt igenom de 5 universella principerna för alignment:
1 Öpen to Grace
2 Muskulär Energi
3 Inåt Spiral
4 Utåt Spiral
5 Organisk Energi
 

Fascia Release / Egenmassage & RestoretiveYoga Workshop

Fascia release/Egen massage & RestoretiveYoga Workshop

Med hjälp av bollar och block masserar vi och lossar på spänningar som sitter i fascian och en spännd fascia ökar vårt sympatiska nervsystem så genom att sänka den spänningen så sänker vi också stressnivån i kroppen. Vi jobbar genom mer eller mindre hela kroppen vid detta tillfälle.

Ta med dig din yoga matta samt två tennisbollar. Det finns speciella bollar att köpa på plats inför workshopen.

 

Förlossningsförberedande Workshop i sensommar 2017

Förlossningsförberedande workshop för dig och din partner

Denna kurs ger dig och din partner en mysig tid tillsammans med tips på hur ni kan jobba tillsammans inför förlossningen.
Avslappning , andningsövningar, praktiska råd, pappans roll i förlossningsrummet, listan kan bli lång. Inte minst vad har ni för förväntningar på er förlossning och personalen där. Du får verktygen du behöver för att känna dig trygg inför förlossningen.
Naturligtvis kommer det att finnas gott om tid till frågor ni kan ha om allt möjligt som rör er fantastiska resa till att bli föräldrar, även det som händer när ni kommer hem. Vi varvar teori och praktik.
Livet blir aldrig mer detsamma en ny människa har fötts :-)

Mer info kommer upp inom kort.